Efsane dönüyor

GİRİŞ TARİHİ:  16.04.2012, 14:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Nisan 2012 Çarşamba, 16:17

Önümüzdeki ay, atv ekranlarında 'Bir Şarkısın Sen' programı ile çocuklarla buluşmaya hazırlanan Pınar Altuğ; "Anne olduktan sonra gördüğüm her çocuğa gülümser oldum.

Önümüzdeki ay, atv ekranlarında 'Bir Şarkısın Sen' programı ile çocuklarla buluşmaya hazırlanan Pınar Altuğ; "Anne olduktan sonra gördüğüm her çocuğa gülümser oldum. Çocuklara karşı bakış açım değişti; onlarla çalışırken hislerim artık çok daha farklı" diyor

Bir dönem atv ekranlarında yayınlanan; 'Bir Şarkısın Sen' isimli şov programı önümüzdeki ay yeniden ekranlara dönüyor. Programın sunuculuğunu ise ilkinde olduğu gibi oyuncu-sunucu Pınar Altuğ üstlenecek. Yeniden çocuklarla bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşayan Altuğ; "Ben de bir anneyim ve çocukların da bir başkası için ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. Hepsine diğer programda olduğu gibi çok hassas davranacağız" dedi. Ünlü sunucuyla; başvuruları devam eden yeni programı, evliliğini ve 3 yaşındaki kızı Su'yu konuştuk.
PINAR ALTUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

'Bir Şarkısın Sen' programı, yeniden ekranlara dönüyor. Sizi bu projenin içine çeken ne oldu?
Efsane geri dönüyor diyorum. 'Bir Şarkısın Sen', benim hayatımda çok önemli yeri olan bir proje... İlk olarak, kızım iki aylıkken bu programı sunmaya başlamıştım. Çocukların o kadar güzel bir enerjileri var ki onlarla bir arada olmak çok zevkli.

ALTINDAN KALKARIM
Bir yandan dizide oynuyorsunuz, bir yandan da programı sunacaksınız. Kızınıza nasıl vakit ayıracaksınız?
'Çocuklar Duymasın', haftada bir günümü alıyor. Onun dışında zaten kalan zamanımın tümü kızımın. Şimdi buna bir gün de programın sunuculuğu eklenecek.
Programı daha önce Erol Evgin ile sundunuz. Bu sefer yalnızsınız...
Yalnız da olsam, bir partnerle de olsam, bu işin altından kalkacağıma inanıyorum. Çocukluk aşkım Erol Evgin gibi bir duayen sanatçı ile programı sunmak ayrı bir zevkti ama...
Elemelerde nelere dikkat ediyorsunuz?
En çok dikkat ettiğimiz şeylerden bir tanesi, iyi bir sese sahip olmaları... Bir dönem; "Küçük çocukları alıp televizyona çıkartıyorsunuz; onların gelişimini bozuyorsunuz!" demişlerdi. Böyle bir durum asla yok. Profesyonel destek alıyoruz.

YARIŞMA DEĞİL BİR ŞOV!
Bu bir yarışma değil mi?
Bunun bir şov programı olduğunu düşünün. Çocuklar çıkıp şarkı söylüyorlar. Ne puanlama, ne de ödül... Hiçbiri yok. Eğer seslerini geliştireceklerse, ileride iyi bir temelle başlamış oluyorlar. 'Bir Şarkısın Sen'in çocuklarının birçoğu seslerini eğitecekleri okullarda okumaya başladılar.
Anne olmanız bu işte daha dikkatli davranmanızı sağlıyor mu?
Bebeğimin benim için ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. Böyle baktığımda karşımdakinin de başka birisinin bebeği olduğunu ve onlar için ne kadar kıymetli olduğunu düşünebiliyorum. Anne olduktan sonra gördüğüm her çocuğa gülümser oldum. Karşımdaki çocuklara bakış açım değişti. Çocuklarla çalışırken de hislerim çok farklı oluyor.
Eşiniz Yağmur Atacan ile yeniden bir projede yer alacak mısınız?
Şu an 'Çocuklar Duymasın'da oynuyorum. Ama zaten biz Yağmur ile aynı dizide oynayarak tanıştık.
Yarışma için başvurular devam ediyor mu?

Evet, ediyor. Seçmeler www.birsarkisinsen. net'ten takip edilebilir.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

CANLI YAYIN