Herkesin Moldovalı sandığı iki İtalyan güzel

GİRİŞ TARİHİ:  16.04.2012, 10:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Nisan 2012 Çarşamba, 16:18

atv'de yayınlanan Uçurum dizisinde iki kızkardeşi canlandıran Denise Capezza ve Lavigna Longhi, sanılanın aksine Moldovalı değil, İtalyan.

Herkesin Moldovalı sandığı iki İtalyan güzel
atv'de yayınlanan Uçurum dizisinde iki kızkardeşi canlandıran Denise Capezza ve Lavigna Longhi, sanılanın aksine Moldovalı değil, İtalyan. Bu dizi için Türkiye'ye gelen Capezza ve Longhi'nin yollarını diziyle kesiştiren hikayelerini, İstanbul'daki yaşamlarını ve gelecek planlarını konuştuk

Uçurum dizisinin kahramanı iki kızkardeş; Eva ve Felicia aylardır bir dramın içinde. Kadın tacirlerinin eline düşen Felicia'yı kurtarmak için ablası Eva'nın denemediği yol kalmadı. Gerçek yaşam hikayelerinden yola çıkarak yazılan senaryo, izleyenleri dehşete düşürüyor. Eva ve Felicia'nın yaşadıkları öyle inandırıcı ki; insanlar, dizide bu iki kahramanı canlandıran Denise Capezza ve Lavigna Longhi'yi sokakta durdurup, yardıma ihtiyaçları olup olmadıkları soruyormuş. İki oyuncu da İtalyan. Bugüne kadar sadece uzaktan bilgi sahibi oldukları kadın ticaretini Uçurum sayesinde derinlemesine öğrenmişler. Sadece kadın ticaretini değil, Türkçe de öğrendiler; daha doğrusu öğreniyorlar. Röportajı bir İtalyan çevirmen aracılığıyla yaptık ama bolca da Türkçe konuştular. Onları, İtalya'dan buraya getiren hikayeyi, yaşadıkları Galata'da konuştuk.


Lavigna Longhi:
İSTANBUL BENİ ÇOK GÜZEL KARŞILADI

- Nerede doğdunuz? Çocukluğunuz nasıl geçti?

- Milano'ya yakın Como Gölü'nde doğdum. Oldukça zengin bir bölgedir. Belki George Clooney'den hatırlarsınız... İki erkek kardeşim, bir kız kardeşim var. Babam İtalyan, annem Karadağlı. Aslında bu tam bir çelişki. Büyüdüğüm dönemde, doğduğum yerin zenginliği ve Karadağ'ın yoksulluğunun tezatını yaşadım. Bir tarafta Karadağ'daki yoksul kişilere nazaran sahip olduğum şans, diğer yanda İtalya'da bizden çok daha zengin kişilere göre benim daha az şanslı olmam arasında gidip geldim.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Sonat Bahar, Sabah Yaşam, 15.04.2012
CANLI YAYIN