“UÇURUM”DA BİR İTALYAN GELİN…

GİRİŞ TARİHİ:  11.06.2012, 09:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Haziran 2012 Perşembe, 14:11

İtalyan Oyuncu Denise Capezza Uçurum Dizisinin Çekimlerinde Gelinlik Giydi…

Denise Capezza: "Evliliğe İnanıyorum"
atv ekranlarında yayınlanan yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Uçurum dizisinin çekimlerinde İtalyan oyuncu Denise Capezza (Felicia) gelinlik giydi. İlk defa gelinlik giydiğini ve rol gereği bile olsa heyecanlandığını söyleyen güzel oyuncu "Ben evliliğe inanıyorum, özellikle gerçek aşk, saygı ve uyum içerisindeki evliliklere inanırım. Benim için evlenmek her şeyi paylaşmak demek ve maddiyattan bahsetmiyorum. Evlenmek birbirine sık ve özel bir şekilde bağlanmak demek, bir kadın ve bir adamla yeni fiziksel ve spiritüel bir bütünlük oluşturuyor. Ama bu şartlar dışında evliliğin başka bir anlamı yok. Alışkanlık için ya da baskı için evlenmek çok yanlış bir şey" diyor.
Evliliği düşünmek için henüz çok erken olduğunu belirten 21 yaşındaki genç oyuncu "Daha çok gencim ve yapmak istediğim daha birçok şey var. Ama yine de büyük konuşmamak lazım. Hayat sürprizlerle dolu. Bence herkesin evliliği ve onun gerçek anlamının ne olduğunu iyice anlaması lazım, çünkü bence evlenince iki kişi değil iki ruh birleşiyor, aşktan daha çok büyük bir şeyden bahsediyorum. Tabii ki herkes kendi yolunu seçiyor" açıklamasını yapıyor.

Dizide Tolga karakterini canlandıran rol arkadaşı Şükrü Özyıldız'la aşk yaşayan Denise Capezza'nın düştüğü bataktan kurtulmak için plan gereği gelinlik giydiği sahneler dizinin 12 Haziran Salı günü yayınlanacak 17. Bölümünde ekrana gelecek.


CANLI YAYIN