Müge Anlı Melvin Jones Dostluk ödülünü aldı

GİRİŞ TARİHİ:  19.06.2012, 10:13 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Haziran 2012 Salı, 10:14

atv’nin başarılı sunucusu Müge Anlı, Uluslararası Lions Kulüpleri tarafından Melvin Jones Dostluk Ödülü’ne layık görüldü.

atv'nin başarılı sunucusu Müge Anlı, Uluslararası Lions Kulüpleri tarafından Melvin Jones Dostluk Ödülü'ne layık görüldü.

Dün Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Lions Kulüpleri Genel Yönetmeni Nuray Marçak, "Cesaretiniz ve gönlünüzün güzelliği için bu ödülü size veriyorum. Siz de bir Melvin Jones dostusunuz artık" diyerek ödülü Müge Anlı'ya takdim etti. Müge Anlı'nın yanı sıra, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Ümit Boyner de ödül aldı.

Müge Anlı, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bu ödülün benim için anlamı çok büyük. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Atatürk Türkiyesi'nde hepimizin üzerine düşen görevler var. Böylesine önemli bir ödüle layık görülmüş olmak gurur verici. Umarız bizi de faaliyetlerinizin içine alırsınız."

Melvin Jones Ödülü Hakkında

Uluslararası hizmet kuruluşu Lions Kulübü'nün en büyük hizmet ödülü olan Melvin Jones Fellowship Dostluk Ödülü, insanlığa ve toplumun kalkınmasına katkıda bulunan, şevkat ve paylaşımcılık özelliklerine sahip, toplum tarafından beğenilen sosyal projeleri olan kişilere verilen bir ödül. Lions kulüplerinin kurucusunun adını taşıyan ödül, 1973'ten beri Türkiye'de veriliyor.

CANLI YAYIN