Gündüz Kuşağının En Çok İzlenen Kanalı atv!

GİRİŞ TARİHİ:  27.09.2012, 17:37 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Ekim 2012 Pazartesi, 15:21

Yeni sezonda, gündüz kuşağında rakiplerini geride bırakarak en çok izlenen kanal atv oldu. Dizileriyle adından söz ettirirken, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da Evlen Benimle programıyla da gündüz kuşağının galibi oldu.

"MÜGE ANLI İLE TATLI SERT" BİRİNCİ

Müge Anlı, beşinci sezona başladığı programında yine cinayetleri çözmeye kayıpları ailelerine kavuşturmaya devam ediyor. Doğal sunumu, içten tavrı, konulara objektif yaklaşımı ile toplumsal olayları kamuoyu önünde, izleyicilerin de katılımıyla tartıştığı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı aldığı en yüksek, 27.4'lik izlenme oranıyla başarısını kanıtladı. İlk yüzde 8.sırada yerini alan "Müge Anlı İle Tatlı Sert" rakiplerine fırsat vermeden gündüz kuşağının birincisi oldu.

"ESRA EROL'DA EVLEN BENİM'LE" KATEGORİSİNDE TEK

Evlilik programlarının yaratıcısı Esra Erol bu sezonda tüm doğallığı, dürüstlüğü ve sempatisi ile atv ekranlarında. Kendine rakip tanımayan ve 273'e yakın çiftin evlenmesine vesile olan Esra Erol programın başarısının kurgu olmamasından, hikayelerin ve insanların gerçek olmasından kaynaklandığını söylüyor. Bu başarıyı aldığı 16.2'lik izlenme oranıyla da kanıtlayan "Esra Erol'da Evlen Benim'le" evlilik programları ve kendi rakiplerinin de galibi.

atv, hafta içi her gün saat 10.00'da Müge Anlı İle Tatlı Sert programıyla gündem yaratmaya, saat 16.00'da Esra Erol'la Evlen Benimle programıyla da mutluluğa bir adım daha yaklaştırmaya ve eğlendirmeye devam ediyor.

"MÜGE ANLI İLE TATLI SERT" ve "ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE" hafta içi her gün canlı yayınla atv ekranlarında!

CANLI YAYIN