Polat Bataklıktan Kurtuldu...

GİRİŞ TARİHİ:  07.12.2012, 10:19 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Aralık 2012 Pazartesi, 12:32

Perşembe akşamının reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu, aksiyon dolu bir bölümü geride bıraktı...

Bölüm, Polat'ı ele geçiren Suriyeli güçlerin zafer sarhoşluğu görüntüleriyle başladı. Polat'ı ele geçiren güçler, Polat'la fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Daha sonrasında ise kızgın sopalarla ona işkence edip vücudunu dağladılar.

SAVCI HANIMIN RESTİ

Polat'ın Suriye'den dönüşünü sağlamak için her şeyi göze alan Savcı Hanım, İhtiyarlara rest çekti. Eğer onu dinlemezlerse ülkeyi birbirine katıp tüm gazetelere İhtiyarların yapılanmasını anlatacağını söyleyen Savcı Hanım'ın bu resti ona pahalıya patladı. İhtiyarlar hemen önlem alarak Savcı'yı kaçırdı ve onu akıl hastanesine kapattılar.

EKİP TOPLANIYOR

Polat'ın Suriye'de hücreye kapatılmasının kendi sonu da olduğunu anlayan Zülfikar Ağa, önce kendi adamlarını daha sonra Abdülhey ve Cahit'i organize etti ve bir ekip kurdu. Bu ekip Suriye'ye Polat'ı kurtarmaya gitti.

BÜYÜK OPERASYON

Polat büyük bir oyunla örgüt liderini öldürdü. Sonrasında ise Polat'ı nakleden konvoya Zülfikar Ağa'nın ekibi bir operasyon düzenledi ve Polat'ı kurtardı. Ancak final sahnesinde Polat bir gerçeğin farkına vardı. Kapatıldığı hücrede örgüt başı olarak öldürdüğü kişi aslında gerçek örgüt başı değildi. Örgüt lideri hiç tahmin etmediği biri, hücredeki "kambur" çaycıydı.

CANLI YAYIN