"Maskeli" Pusat Çıktı!

GİRİŞ TARİHİ:  04.01.2013, 10:35 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Ocak 2013 Çarşamba, 11:39

Kurtlar Vadisi Pusu, tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu...

Tüm kişilerde 15.43 izlenme oranı ve 35.76 izlenme payı ile en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

HEM REYTİNG, HEM DE SOSYAL MEDYADA TAHTA OTURDU…

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan bölümü sosyal medyada yine çok konuşuldu! Bu bölümün özel etiketi #bencemaskeli ve 'Pusat' başlığı ile Türkiye Twitter TT listesine girmeyi başardı.

Bu bölüm etiketi olan #bencemaskeli Twitter Türkiye TT listesine yeni bölüm başladıktan kısa bir süre sonra gelen yoğun tweetler sonrasında kısa sürede 2. sıraya yerleşmeyi başardı. Etiket, bölüm bittikten sonra da TT listesindeki yer almaya devam etti.

Bölümün bitmesinden sonra son sahnenin etkisiyle 'Pusat' başlığı da Twitter Türkiye TT listesinde kısa süreliğine de olsa yer bulmayı başardı.

VADİ'DE TERS KÖŞE…"MASKELİ" PUSAT ÇIKTI!!!

176. bölümde İhtiyarlar Heyeti üyesi Eşref Bey'le görüşen Savcı Leyla hayatının en büyük şokunu yaşadı. Savcı Leyla çocukluğundan beri İhtiyarların etkisi ve kontrolü altında yetiştirildiğini, hayatında etkisi olan insanların çoğunun İhtiyarlar tarafından belirlendiğini öğrendi.
Daha önce Suriye Konsolosluğuna baskın yapılan dizide bu kez İran Konsolosluğunun verdiği diplomatik davet "Maskeli" ve Erkan tarafından basıldı. Büyükelçileri rehin alan ikili, aradıkları kişinin gemiyle yurtdışına kaçırıldıklarını öğrenince bu kez gemiye baskın düzenlediler ve istediklerini aldılar.
Bölümün final sahnesi ise müthiş bir sürprize imza attı. Ekran başındaki herkes "Maskeli"nin Polat olduğunu düşünüyordu. Ancak bölümün sonunda "Maskeli"nin Pusat olduğu ortaya çıktı.

"MASKELİ" REKOR KIRDI

Maskeli'nin kim olduğuna ilişkin Twitter kullanıcıları, #bencemaskeli etiketiyle yorumlarını ve fikirlerini yazdı. Etiketin altına tam 11.154 tweet atıldı ve bu rakamla Twitter'ın TT (trending topic) listesine girerek günün en çok konuşulan konusu olmayı başardı...

CANLI YAYIN