Benim İçin Üzülme En Çok İzlenen Yapım Oldu

GİRİŞ TARİHİ:  27.02.2013, 10:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Şubat 2013 Çarşamba, 10:41

Benim İçin Üzülme, dün akşam yayınlanan bölümüyle zirveye yerleşti.

Benim İçin Üzülme, dün akşam yayınlanan bölümüyle zirveye yerleşti. Tüm kişilerde 7.26 izlenme oranı ve 17.11 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Hikâyesi, oyuncuları ve müzikleri ile bir görsel şölen sunan Benim İçin Üzülme ilk bölümden beri konuşulmaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran dizinin fanları ise Twitter'da #seni görünce hashtag'leri ile desteklemeyi unutmadı.

Benim İçin Üzülme'nin 17. bölümünde neler oldu?

Buke, babasını kaybetme korkusu içerisinde babasını kurtarabilmek için büyük bir mücadeleye başladı. Buke'nin babasını tedavi ettirebilmesi için fabrikadan borç alan Harun, ne yaptıysa Buke'yi parayı almaya ikna edemedi. Ancak babası Buke'yi parayı almaya ikna etti.

Yıllarca Meryem'in kısır olduğunu sanan Sinan öğrendiği gerçeği Bahar'a sordu. Bahar ilk defa Şahin'in durumunu itiraf etti. Bunu duyan Irmak, Meryem'in ailesine tüm gerçeği söyledi ve ortalık karıştı. Enver ve Sinan Şahin'e hesap sormaya gitti.

Irmak'ın sürekli ortalığı karıştırması, Sinan'ın ilk defa Irmak'a olan sevgisini sorgulamasına sebep oldu.

Buke'nin gidişinden sonra toparlanamayan Niyazi, Harun'un gemiye gitmediğini ve Buke'nin yanında olduğunu öğrendi. Bölüm sonunda Niyazi Buke'nin ve Harun'un yanına, Harun'la yüzleşmeye gitti.

Benim İçin Üzülme merakla beklenen yeni bölümü 5 Mart Salı akşamı 20.00'de atv'de!
CANLI YAYIN