atv’den AFTER PARTY…

GİRİŞ TARİHİ:  06.03.2013, 12:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Mart 2013 Çarşamba, 12:34

DİSCOP FUARININ İLK GÜNÜNDE atv’den AFTER PARTY…

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Türk yapımlarının, dünya televizyonlarının yöneticilerinin beğenisine sunulduğu DİSCOP TV İÇERİK FUARI 5 Mart Salı günü Ceylan Intercontinental'de başladı.
Geçen senelere göre katılımcı firmaların yanı sıra, Türk yayıncı ve dağıtımcı sayısı da bir hayli artış gösterdi. Üç gün süren fuara 450 firma, 750'nin üzerinde katılımcı iştirak etti. Türkiye'nin 4 büyük kanalı içinde en köklülerinden ve başarılı yapımları açısından en zenginlerinden biri olan atv'ye ise her zamanki gibi ilgi büyüktü.
Fuarı ziyaret eden katılımcılar atv standında bir sürprizle karşılaştı. atv'nin fenomen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncuları atv standında sevenleriyle buluştu.
Fuarın ilk gününün akşamı da atv tarafından boğaz manzaralı gözde mekanlardan Nomads'da düzenlenen AFTER PARTY'de ise yerli yabancı bir çok önemli isme rastlandı. atv yöneticilerinden Adem Gürses, Erdal Kale, Yavuz Nart, İbrahim Eren, Oskay Alptürk'ün katıldığı gecede "Grup Yol Project"in müzikleriyle keyifli anlar yaşandı.
atv'nin beğeniyle izlenen dizilerinin sevilen oyuncularından Kenan Çoban, Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur, Ali Buhara, Atsız Karaduman, Melike İpek Yalova, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Sinem Öztürk ve Meltem Miraloğlu da bu özel partiye katılanlar arasındaydı.
CANLI YAYIN