Huzur Sokağı Zirvede!

GİRİŞ TARİHİ:  16.03.2013, 14:05

Huzur Sokağı’nın 15 Mart Cuma akşamı yayınlanan 26. bölümü yine zirveye oturdu. Heyecan dolu bölüm, izleyiciyi ekrana kilitledi.

Huzur Sokağı'nın 15 Mart Cuma akşamı yayınlanan 26. bölümü yine zirveye oturdu. Heyecan dolu bölüm, izleyiciyi ekrana kilitledi.

Başrollerini Selin Demiratar, Kutsi, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Güven Hokna, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu'nun paylaştığı dizinin 15 Mart Cuma akşamı yayınlanan 26. bölümü; AB Sosyal Statü'de yüzde 7.67 izlenme oranı ve 21.02 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.
Ardından yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması ise yine AB Sosyal Statü'de yüzde 5.97 izlenme oranı ve 21.3 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında ikinci oldu.

Huzur Sokağı'nın dün akşam yayınlanan duygu yüklü sahnelerin yer aldığı bölümünde;
Bilal'in kayıp olması ve ondan haber alınamaması tüm sevenlerine gözyaşı döktürdü. Herkes Bilal'in hayatından endişeli iken, onu seven iki kadın Feyza ve Şükran, Bilal'in yaşadığına inanmaya devam etti ve umutlarını yitirmedi. Bölümün sonunda ise Bilal'in Kerim tarafından kaçırıldığı ve bir depoda alıkonulduğu görüldü. Perişan bir halde olan Bilal'in Kerim'in elinden kurtulup kurtulamayacağı yeni bölümde belli olacak.
CANLI YAYIN