NAZİF “KARADAYI”SINA KAVUŞTU

GİRİŞ TARİHİ:  26.03.2013, 10:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Mart 2013 Perşembe, 10:46

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Karadayı, tüm kişilerde 9.87 izlenme oranı ve 23.26 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.6 izlenme oranı ve 25.84 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

NAZİF BABA'NIN CANINA TAK ETTİ
Gelen şantaj telefonundan sonra Nazif Baba cinayeti üstlenmek için soluğu Feride'nin kapısında aldı. Nazif Baba'yla görüşmek istemeyen Feride onu başından savdı. Israrcı olan Nazif Baba tam kapıdan içeri girecekken Avukat Erdal tarafından son anda engellendi.

TORUN NAZİF BULUNDU AMA DERTLER BİTMEDİ
Necdet'in kardeşi Osman'ın da yardımıyla Komiser Yasin ve Mahir, Torun Nazif'in izini sürdüler ve zorlu bir takibin ardından küçük Nazif'i buldular. Komiser Yasin'in Torun Nazif'i ailesiyle buluşturduğu sahne ise herkesi ağlattı.
Tüm bu olan bitenin içinden yine en karlı çıkan Turgut oldu. Turgut önce Geveze Ahmet'i emniyete yakalattırdı ve Torun Nazif'in aslında babasının kumar borcu yüzünden kaçırıldığını söyledi. Geveze Ahmet, Kara Ailesi'nin geçmişinin karanlık olduğunu, ailenin de yer altı dünyasıyla ilişkileri olduğunu söyledi. Mahir'in duruşma gününden önce babasını kaçıracağını ve ortadan kaybolacaklarını söyleyen Geveze Ahmet böylelikle Turgut'un tüm isteklerini yerine getirmiş oldu. Bu gelişmelerden sonra Feride nasıl bir karar alacak? Nazif Baba tekrar tutuklu mu yargılanacak? Bu soruların cevabı 1 Nisan Pazartesi akşamı atv'de…
CANLI YAYIN