POLAT’TAN POYRAZ’A SERT KARŞILIK

GİRİŞ TARİHİ:  29.03.2013, 11:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Mart 2013 Cuma, 11:30

Polat, Poyraz hakkında çok önemli bir ipucuna ulaştı. Poyraz’ın hayatta en çok sevdiği ve onu yetiştiren kişi olan Rasim Komutan’ın yaşadığını ve kaldığı yeri tespit eden Polat, adamlarıyla birlikte buraya baskın yaptı.

Polat, Poyraz hakkında çok önemli bir ipucuna ulaştı. Poyraz'ın hayatta en çok sevdiği ve onu yetiştiren kişi olan Rasim Komutan'ın yaşadığını ve kaldığı yeri tespit eden Polat, adamlarıyla birlikte buraya baskın yaptı. Çıkan çatışmada Rasim Komutan ve Poyraz'ın en yakın adamı öldü. Bu olayla sarsılan Poyraz, Polat'ı öldürmek için yemin etti. Tüm bu olanları fırsata çeviren Sencer bu kozu kullandı ve Poyraz'a son bir görev verdi.
Tüm İhtiyarlar Heyeti üyelerini Sencer olmadan toplantı yapmaya ikna eden Polat, tüm heyet üyelerine toplantıdan çıkan karar ne olursa olsun riayet edeceğine söz verdi. Ancak toplantıdan çıkan karar Polat için beklenmedik bir karardı. İlk önce Sencer'in infaz edilmesi kararına çok sevinen Polat, ardından Adil Bey'inde infaz edilmesi gerektiği söylenince şoke oldu.

Sencer'in Poyraz'a verdiği görev ise heyet toplantısını basmak ve hiç kimseyi oradan sağ çıkarmamaktı. Toplantı yerine gelen Poyraz görevini tamamlayabilecek mi? Polat, Adil Bey'i öldürecek mi? Cevaplar 4 Nisan Perşembe akşamı atv'de…

YİNE TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU…
Tüm kişilerde 14.33 izlenme oranı ve 34.58 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 11.03 izlenme oranı ve 28.51 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.



CANLI YAYIN