FERİDE, MAHİR’LE YÜZLEŞTİ

GİRİŞ TARİHİ:  02.04.2013, 10:41 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Nisan 2013 Salı, 10:43

Karadayı, tüm kişilerde 9.49 izlenme oranı ve 22.89 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 8.93 izlenme oranı ve 22.61 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Karadayı, tüm kişilerde 9.49 izlenme oranı ve 22.89 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.93 izlenme oranı ve 22.61 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

FERİDE MAHİR'LE YÜZLEŞTİ
Mehmet Saim Bey'in doğum günü davetine Mahir'in gelmemesi Feride'yi çok incitti ve Mahir'le arasına mesafe koydu. Mahir, Feride'nin gönlünü alabilmek için ne kadar dil döktüyse de bunu başaramadı. Ancak Feride'nin kardeşi Melih, Mahir'in bir kabahati olmadığını ve Mehmet Saim'in onu tehdit ettiğini ablasına anlattı. Babasından hesap soran Feride, sonunda evi terk etti.

SAVCI TURGUT ADLİYEYE BASKIN YAPTIRTTI
Turgut'un planlarıyla Nazif Baba ve ailesi hakkındaki tüm bakış açısı değişen Feride, Nazif Baba'yı tekrar tutuklu yargılanması kararını onayladı. Bunun üzerine Mahir, Geveze Ahmet'i konuşturdu ve mahkeme günü her şeyi anlatacağının garantisini aldı. Ancak Savcı Turgut yine devreye girdi ve adliyenin önünde silahlı bir baskın düzenletti. Nazif Baba'nın üzerine atlayan Mahir onu kurtardı ancak en önemli şahit Geveze Ahmet çatışmada vuruldu.

Bu gelişmeler dengeleri nasıl değiştirecek? Feride duruşmada ne karar verecek? Cevaplar 8 Nisan Pazartesi akşamı atv'de…

CANLI YAYIN