Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı!

GİRİŞ TARİHİ:  03.06.2013, 09:48 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Mart 2016 Salı, 11:54

Bir milyonluk soru açıldı...Ve televizyon izleyicisi Şeyma'ya kitlendi!

atv'nin sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster"de beklenen an geldi. Bir milyona koşan Şeyma Özin, en çok merak edilen soruyu açtırdı, ancak doğru şıkkı bulamadı...

Galatasaray Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Şeyma Özin, Türkiye'de uzun yıllar devam eden ve ilgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak ister yarışmasının tarihine adını yazdırdı. Şeyma Özin, en başarılı yarışmacılardan biri oldu. 250.000 TL değerindeki 11. Soruyla yarışmaya kaldığı yerden devam eden Özin'in en büyük avantajı ise 11. Soruya telefon joker hakkını taşıması oldu.

İşte Bir Milyonluk Soru;

Heredot'un yazdığı, Mısır Firavun'un dilin kökeni deneyinde, doğunca çobana verilerek kapatılan, o dahil kimseyle konuşturulmayan çocuğun söylediği ilk kelime nedir?
a) ver, b)anne, c)ekmek, d)su

Yarışmacı Şeyma Özin başarıyla götürdüğü yarışmanın finalinde ipi göğüsleyemedi. Son soruda "a)ver" şıkkıyla yanlış yanıt verdi. Doğru cevap ise "c)ekmek" olacaktı.

Bir milyonluk soruyu görüp, cevap veremezse çok üzüleceğini söyleyen Şeyma, son sorunun cevabında tek bir şıkka kitlendi... Ancak diğer şıkların üzerinde de durup mantık da yürüttü, hatta Kenan Işık'tan da destek istedi. İzlediği yolun, yürüttüğü mantığın doğru olup olmadığını Kenan Işık'la da konuştu. Özin'e göre ilk kez konuşan birinin söyleyebileceği ilk kelime "ver" olabilirdi. Bu yanıt Özin'i bir milyondan etti...

TÜM KATEGORİLERDE CUMARTESİ AKŞAMININ
EN ÇOK İZLENEN PROGRAMI "KİM MİLYONER OLMAK İSTER" YARIŞMASI OLDU.

1 Haziran Cumartesi gecesinin en yüksek izlenme oranlarının sahibi Kim Milyoner Olmak İster yarışması oldu. Kantar Medya'dan alınan verilere göre, 8.07 izlenme oranı, 24.43 izlenme payı ve ab kategorisinde ise 9.55 izlenme oranı, 31.8 izlenme payına ulaşarak birinci oldu.


ŞEYMA ÖZİN
21 yaşındaki ŞEYMA ÖZİN, Galatasaray Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nde ikinci sınıf öğrencisi. Heyecanlı ve çok başarılı bir yarışmacı oldu. Şeyma'nın hedefi 1.000.000 TL kazanmaktı ve bu hedefe emin adımlarla ilerledi.

CANLI YAYIN