Karadayı ve Milyoner Zirveyi Paylaştı

GİRİŞ TARİHİ:  04.06.2013, 10:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Haziran 2013 Salı, 10:30

Karadayı, tüm kişilerde yüzde 9.38 izlenme oranı ve 25.3 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 10.43 izlenme oranı ve 27.18 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster" ise Karadayı'nın hemen arkasından AB Sosyal Statü'de yüzde 7.58 izlenme oranı ve 27.89 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında ikinci oldu.

Mahir tarafından kaçırılan Feride, kendi rızasıyla Mahir'le birlikte oldu. Ancak gece yarısı kaldıkları evden çıktı ve kendi evine gitti. Bu arada Mahir, polislerle birlikte eve baskın yapan Savcı Turgut'un elinden Komiser Yasin'in de yardımlarıyla kaçmayı başardı.

MAHİR'DEN EVLENME TEKLİFİ
Eve giden Feride ailesine olayla ilgili hiçbir şey anlatmadı. Ancak Turgut, Feride'nin ailesine gerçekleri anlattı. Çaresiz kalan Mahir aynı gece gizlice Feride'nin evine girdi ve ona evlenme teklif etti. Feride ise kafasının çok karışık olduğunu ve Mahir'in odadan gitmesini istedi.

MAHİR KENDİNİ VURANI BULDU
Mahir kendini vuran kişiyi hatırladı. İbrahim'in peşine düşen Mahir yakaladığı ipuçlarıyla ona ulaşmayı başardı. İbrahim'i konuşturtan Mahir, aldığı cevap karşısında şaşkına döndü. İbrahim kendini Necdet'in azmettirdiğini söyledi… Konuşmayı duyan Necdet bundan sonra ne yapacak? Turgut'un yalanlarının farkına varan Feride nasıl bir karar verecek? Cevaplar 10 Haziran Pazartesi akşamı atv'de…
CANLI YAYIN