NİHAT HATİPOĞLU İLE SAHUR VE İFTAR ÖZEL

GİRİŞ TARİHİ:  05.07.2013, 16:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Temmuz 2013 Cuma, 17:24

Ramazan ayı boyunca atv ekranlarında, ayrıca canlı ortak yayınla Radyo Turkuvaz’da…

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programı ile Sultanahmet Meydanı'ndan canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Kalplerin imanla, ellerin duayla yüce Allah'a açıldığı rahmet, bereket ve mağfiretin bol olduğu bu ayda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu gönülleri titreten yorumlarıyla atv'de.

Sultanahmet meydanından canlı olarak yayınlanacak olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar Özel programı yine dopdolu olacak. Birbirinden değerli konuklar, birbirinden özel ilahiler ve kasidelerle gönüller huzur bulacak. Peygamber efendimizin ve sahabenin hayatından çok özel kesitler, her derdin devası dualar, abdestten namaza, oruçtan zekata merak edilen her soru cevabını bulacak. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bu yıl yine Sultanahmet meydanından milyonların gönlünde taht kuracak.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı, Ramazan boyunca her gün 01.50'de, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar programı Ramazan boyunca her gün 20.00'de atv ekranlarında… Ayrıca canlı ortak yayınla Radyo Turkuvaz'da…
CANLI YAYIN