Veliaht 3.bölümde neler yaşandı?

GİRİŞ TARİHİ:  21.10.2013, 10:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Ekim 2013 Pazartesi, 10:25

Her Cumartesi akşamı atv ekranlarında seyircisiyle buluşan Veliaht’ta geçtiğimiz Cumartesi günü birbirinden ünlü 8 ismin Veliaht’larının mücadelesi ekranlardaydı.

Program, jüri üyelerinin Ferdi Tayfur'un "Ben De Özledim" şarkısına yaptıkları düet ile tempolu ve keyifli bir başlangıç yaptı.

BU HAFTANIN SÜRPRİZ JÜRİSİ; NÜKHET DURU!"
Geçen hafta finalist koltuğuna oturmaya hak kazanan Musa Eroğlu ve veliahtı Yüksel'in yerine bu hafta yarışmaya Nükhet Duru, veliahtı Ceren Gündoğdu ile katıldı.
Emre Altuğ, Nükhet Duru'nun yarışmaya katılmasından duyduğu heyecanını "Asaletle cilvenin birleşimi, Türkiye'nin en önemli starıyla, şarkıcısıyla ve dostumla, arkadaşımla yan yana oturmak gerçekten çok güzel bir duygu. " sözleriyle dile getirdi.

BU HAFTANIN SÜRPRİZ KONUĞU; ÇAĞLA ŞİKEL!"
Bol kahkaha ve neşenin hakim olduğu Veliaht'ın bu haftaki bir başka ünlü konuğu da Çağla Şikel oldu. Geçen haftaki programı çok beğendiği ve stüdyoya gelmek istediği için Çağla Şikel bu hafta ailesiyle birlikte eşi Emre Altuğ'u yalnız bırakmadı.

KİM, KAÇ PUAN ALDI?
Aşık Mahzuni'nin torunu Yiğit Mahzuni'nin Kubat ile yaptığı 'Halkalı Şeker' düeti jüriden 52 puan aldı.
Yarışmada ilk kez sahne alan Nükhet Duru ve veliaht'ı Ceren'in "Seviyorum" şarkısına yaptıkları düet jüri 48 puana layık görüldü.
Yarışmaya oğlu Aydın ile katılan Cengiz Kurtoğlu, 'Seviyorum' şarkısına düet yaptı. Deniz Seki'nin "Sen bu puanı aslanlar gibi hak ettin." diye yorumladığı Aydın, tüm jüri üyelerinden toplam 58 puan aldı.
Bu hafta Veliaht'ını değiştirme kararı alan Deniz Seki, sahneye yeni veliahtı Ezo Genç ile çıktı. "Kop Gel Günahlarından" şarkısını seslendiren ikili jüriden toplam 56 puan kazandı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmaya klip gibi bir performans hazırlayan Hande Yener ve veliahtı Elif sahnede Hande Yener'in "Acele Etme" şarkısını söyledi. Jüri üyeleri tarafından sahneye çok yakıştırılan Elif, toplam 47 puan aldı.
Ardından sahneye Kutsi ile kuzeni Murat çıktı ve birlikte Kutsi'nin sevilen şarkısı "Sana Ne" şarkısını söylediler. Murat başarılı performansı için jüriden toplam 56 puan aldı. Performans yorumları alınırken ise Rafet El Roman tarafından sahnede çok kalıplaşmış, düz bir duruşa sahip olduğu söylenen Murat, zor anlar yaşadı. Nasıl daha hareketli olunabileceğini göstermek için sahneye çıkan Rafet El Roman eğlenceli bir dans şov yaptı.
Emre Altuğ ve Veliaht'ı Muharrem, "Çifte Kavrulmuş" şarkısına düet yaptı. Muharrem, jüriden bu performansı için 53 puan aldı.
Gecenin son performansı Rafet El Roman ile Onur'dan geldi. "Bana Sen Lazımsın" şarkısına yaptıkları düetin ardından jüri üyelerinden tam 60 puana layık görüldü. Ve böylecek jüriden alınan en yüksek puana ulaştı.

Dün akşam, veliahtlarla hocalarının performanslarının yanı sıra besteleri ve şarkılarıyla gönüllerde taht kurmuş sanatçıların da düetleri sahnelendi. Nükhet Duru ve Kubat, Ahmet Kaya'nın "Arka Mahalle" şarkısına düet yaparken, bu sene yaptıkları düet ile müzik listelerini altüst eden Rafet El Roman ve Ezo Genç, "Kalbime Sürgün" şarkılarını bu kez Veliaht izleyicileri için canlı söylediler.

FİNAL…
Jüri üyelerinin puanlamalarından sonra seyircinin de oyları eklenerek gecenin kazananı açıklandı. Noter eşliğinde açıklanan oylama sonucunda gecenin birincisi 20 puanla Rafet El Roman ve veliahtı Onur oldu. Birinci olan Onur, adını finale yazdırdığı için yarışmaya final gününe kadar katılmama hakkı kazandı ve korumaya alındı.
2. Sıraya 18 puanla Cengiz Kurtoğlu ve veliahtı Aydın yerleşirken, 3. Sıraya ise 16 puanla Kutsi ve Murat yerleşti.

TWİTTER'DA VELİAHT KONUŞULDU…
Veliaht, Cumartesi akşam yayınlanan bölümüyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, yarışma ile ilgili yorumlarını Twitter'da #favoriveliahtım etiketi altında paylaştı.

Yarışmanın #favoriveliahtım etiketi, kısa sürede Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı ve aldığı yorumlarla listede ilk sıraya kadar da yükseldi.

#favoriveliahtım'la birlikte yarışmacılardan Onur Koç da aldığı yorumlarla Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı.




CANLI YAYIN