Engelliler Gününde Müge Anlı'dan yardım eli

GİRİŞ TARİHİ:  04.12.2013, 11:57

50 ENGELLİ VATANDAŞA 50 TEKERLİKLİ SANDALYE!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Talı Sert programı, bu seferde engelli vatandaşlar için yardım elini uzattı.

"3 Aralık Engelliler Günü" kapsamında Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Sivas Çimen Gürme'de engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye dağıtıldı.

3 Aralık Engelliler Günü konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtılırken, Müge Anlı'nın gönderdiği 50 tekerlekli sandalyede engellilere teslim edildi.


MÜGE ANLI'NIN EĞİTİM VE ÖĞRETİME VERDİĞİ DESTEK DEVAM EDİYOR.

Müge Anlı, Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki 75'inci Yıl İlköğretim Okulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Gönderilen kırtasiye malzemeleri ihiyacı olan öğrencilere, okul öğretmeni Tuğrul Buran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil ibrahim Demirtaş, Şube Müdürü Mustafa Özdemir ve okul öğretmenleri tarafından dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Demirtaş; "Okul öğretmeni Tuğrul Buran'ın anlamlı girişimine aynı hassasiyetle yanıt vererek çocuklarımızı sevindiren Müge Anlı'ya öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.
CANLI YAYIN