“KURTLAR VADİSİ PUSU” TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

GİRİŞ TARİHİ:  13.06.2014, 11:28

Kurtlar Vadisi Pusu, tüm kişilerde 8.74 izlenme oranı ve 24.42 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.


"KURTLAR VADİSİ PUSU"

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU


Kurtlar Vadisi Pusu, tüm kişilerde 8.74 izlenme oranı ve 24.42 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.


"Kurtlar Vadisi Pusu" Trending Topics listesinde!

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali etiketi #vadidefinal Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı.
Yeni bölümün başlamasından kısa bir süre sonra #vadidefinal etiketi, gördüğü yoğun ilgi sonrası Twitter Türkiye Trendig Topics listesine girdi ve 3. sıraya kadar yükseldi. #vadidefinal etiketi bölüm bittikten sonra da listede kalmayı başardı.

Final bölümünde;

FİNAL BÖLÜMÜNDE İKİ BOMBA PATLADI
Önce Cahit, Yüce Majeste'nin de katıldığı toplantıda karar öncesi bombayı aktif etti. Cahit tören alanından uzaklaştığı esnada bomba patladı. Cahit şans eseri hayatta kaldı ancak Yüce Majeste ölmedi.
İkinci bomba ise KGT ofisinin içinde patladı. Akif, KGT ekibi ile vedalaşmadan önce Abdülhey ile konuştu. O esnada sürpriz bir şekilde Gaye, Akif ile Abdülhey hakkında konuşmak için KGT ofisine geldi. Abdülhey, Gaye'nin yanına giderken Mr. Key'in aktif ettiği bombayı farkederek KGT ekibini uyardı ve bombayı kucağına alarak ofisin içine doğru koşmaya başladı. Bomba Abdülhey'in kucağında patladı...
CANLI YAYIN