Daha bebekken yolları ayrılan ikizlerin hikayesi!

GİRİŞ TARİHİ:  20.06.2014, 09:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Haziran 2014 Cuma, 09:34

ATV'de bu akşam müthiş bir dizi başlıyor: Diğer Yarım. Dizi; ikizleri olan bir çiftin boşanmasıyla parçalanan bir aileyi ve ayrı dünyalara savrulan iki kız kardeşin hikayesini anlatacak.

ATV'de bu akşam müthiş bir dizi başlıyor: Diğer Yarım. Dizi; ikizleri olan bir çiftin boşanmasıyla parçalanan bir aileyi ve ayrı dünyalara savrulan iki kız kardeşin hikayesini anlatacak. Çekimleri aylardır süren 'Diğer Yarım' bu akşam nihayet izleyicisiyle buluşuyor. Usta yönetmen Veli Çelik'in çektiği dizi; ilginç hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

BİRİ ANNE, BİRİ BABADA
Dizi, ikizleri olan bir çiftin (Orhan Kılıç ve İpek Tuzcuoğlu) boşanması sonrası yaşananları anlatıyor. Kızlardan biri babada, diğeri annede kalınca ikizlerin yolu ayrılıyor.

İKİ ROLDE TEK KİŞİ
İki farklı dünyada yetişen ikizlerin biri anne, diğeri baba hasretiyle yanıp tutuşuyor. Dizide ikizleri yani 'Esma' ile 'Zeynep'i Gonca Sarıyıldız canlandırıyor.

'KARAKTERLER İÇİN EMPATİ KURDUM'
Dizide iki farklı yaşam tarzına sahip ikizleri canlandıran Gonca Sarıyıldız, 'Mizacım ikisinden de farklı. Her iki karakteri de onlarla empati kurarak oynamaya çalıştım' diyor.



CANLI YAYIN