Zahide Yetiş, Ramazan davulcusu oldu

GİRİŞ TARİHİ:  30.06.2014, 11:50

ATV'de Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen Zahide İle Yetiş Hayata'nın sunucusu Zahide Yetiş, ramazan davulcusu oldu. Osmanlı sultanlarının kostümünü giyen Zahide Yetiş, İstanbul Bağcılar’da vatandaşı sahura davul çalarak uyandırdı.

ZAHİDE YETİŞ RAMAZAN DAVULCUSU OLDU
ATV'de Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen Zahide İle Yetiş Hayata'nın sunucusu Zahide Yetiş, ramazan davulcusu oldu. Osmanlı sultanlarının kostümünü giyen Zahide Yetiş, İstanbul Bağcılar'da vatandaşı sahura davul çalarak uyandırdı.

Ramazan davulunu çalmayı aynı mahallede görevli olan ramazan davulcusu Murat beyden öğrenen Zahide Yetiş, öğrendiği manileri de söyledi. Sahura kalkan Bağcılar halkı hayatlarında ilk kez kadın davulcu gördükleri için çok şaşırdı.

UNUTULMAZ BİR SAHUR GECESİ YAŞADI

Mahalle sakinleri kadın davulcunun Zahide Yetiş olduğunu anlayınca davet yarışı başladı. Bağcılar halkı Zahide Yetiş'i evlerine davet etti. Zahide Yetiş, 7 çocuklu Ramazan beyin evine giderek misafir oldu. Evin en büyük kızı Elif ile birlikte sahur sofrası hazırladı ve sahur sofrasına oturdu.
CANLI YAYIN