Zahide Yetiş kılıktan kılığa girdi…

GİRİŞ TARİHİ:  27.08.2014, 10:33

Hafta içi her gün atv izleyici ile bulaşan “ZAHİDE İLE YETİŞ HAYATA” sürprizle dolu bir program için hazırlanıyor. Programındaki içeriklere göre tanıtım hazırlayan Zahide Yetiş, yeni yayın döneminde izleyicisiyle buluşmak için de gün sayıyor…

Kısa bir süre sonra ekranlarda olacak olan Zahide Yetiş, DİZİ TV'ye yeni yayın döneminde programında neler olacağının tüyolarını verdi. Geçtiğimiz sezonda ilgi ile izlenen programıyla ilgili yaz boyunca hayranlarından çok güzel tepkiler aldığını ve hayran kitlesinin bu programla daha da arttığını, hatta küçük izleyicilerinin de fazla olduğunu gözlemlediğini söyledi.

Tatil boyunca gördüğü sevgi ve yoğun ilgiden çok mutlu olan Zahide Yetiş, yeni sezonda yeni sürprizlerle, enerji, bilgi dolu bir programla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni yayın döneminde sağlık, yaşam ve din konularını işlemeye devam edeceğini söyleyen Yetiş; "Yusuf Kavaklı Hocam ile baba-kız gibi olduk. Aramızdaki uyumu izleyicilerden aldığımız tepkilerden de anlıyorum…" dedi.

Zahide Yetiş yeni sezonda; eğlenceli ve yetenekli Liseliler Korosuyla eğlendirmeye devam edecek "bu gençlerin hepsi yeni mezun ve ilk işleri, yeni sezonda da güzel şarkıları ve repertuarlarıyla programımıza renk katacaklar.

Programında ayrıca, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, yeni ve sürpriz konuklarla farklı içeriklerle sorulara yanıt arayacaklarının müjdesini verdi.
CANLI YAYIN