İNTİKAM İSTEYEN İKİ MEZAR KAZSIN

GİRİŞ TARİHİ:  03.10.2014, 10:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Ekim 2014 Çarşamba, 15:30

atv, çok konuşulacak ve gündemden düşmeyecek yeni bir yapım için gün sayıyor!

atv, çok konuşulacak ve gündemden düşmeyecek yeni bir yapım için gün sayıyor! Beyaz Karanfil, tüm dünyanın gündemindeki uyuşturucuyla mücadelenin hikayesi usta oyuncu kadrosuyla ekrana geliyor…

Birbirinden farklı bir çok karakter ve bu karakterlerin etraflarında gelişen olaylar çemberi içinde aksiyon ve dramı bir arada sunan Beyaz Karanfil'in en büyük misyonu; bütün dünyada önüne geçilemez bir yükseliş gösteren uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek ve gençlerin, ailelerin uyuşturucu konusundaki farkındalıklarını artırmak.

Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav'ın başrollerini paylaştığı, Fatih Dönmez, Çağlar Ertuğrul, Oya Unustası, Günay Musayeva, Okan Turan, Veda Yurtsever İpek gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ve iddialı teaser'larıyla büyük merak yaratan "Beyaz Karanfil", uyuşturucu ile mücadelenin hikyesini, izleyenlerin kalplerine dokunacak, hırslandıracak ve umutlandıracak kurguda anlatıyor.

Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın sahibi olduğu Fark Film'in yapımcılığında çekilen dizinin yönetmen koltuğunda ise Baran Özçaylan oturuyor.

BEYAZ KARANFİL, 24 EKİM SAAT 20.00'DE atv'DE BAŞLIYOR!


CANLI YAYIN