ATV’ye ödül yağmuru

GİRİŞ TARİHİ:  31.10.2014, 17:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Kasım 2014 Salı, 17:37

atv, internet sitesi Ayaklı Gazete'nin TV Yıldızları Ödülleri'ne damgasını vurdu.

atv, internet sitesi Ayaklı Gazete'nin TV Yıldızları Ödülleri'ne damgasını vurdu. "Karadayı" ve "Kaçak" dizileri toplam 11 ödül alırken, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ise "En İyi Kadın Programı" seçildi
İnternet sitesi Ayaklı Gazete'nin bu yıl 5'incisi düzenlenen TV Yıldızları Ödülleri, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun ana sponsorluğunda Le Meridien Hotel'de gerçekleşti. Televizyon dünyasının yıldızlarının ödüllendirildiği geceye atv dizileri damga vurdu. "En İyi Dönem Dizisi" ve "En İyi Senaryo" ödüllerini alan "Karadayı" dizisinin oyuncuları da "en iyi"ler arasında yer aldı. "En İyi Dönem Dizisi Erkek Oyuncusu" Kenan İmirzalıoğlu, "En İyi Dönem Dizisi Kadın Oyuncusu" Bergüzar Korel, "En İyi Dönem Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncusu" Rıza Kocaoğlu, "En İyi Dönem Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncusu" Melike İpek Yalova seçildi. Dizinin yönetmeni Uluç Bayraktar ise "En İyi Dönem Dizisi Yönetmeni" ödülünü aldı.

KOREL: BENİ SULUGÖZ YAPTILAR

Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu geceye dizinin yönetmeni ve senaristi ile katıldı. Ünlü oyuncu, "Üç yıldır özenle çalışıyoruz, ödül almak çok sevindirici bir şey. Doğru hikâyeyi doğru sinerjiyi yakaladığımızı düşünüyorum. Bu sezon finalimiz olacak" dedi. Dizinin Hâkime Hanımı Bergüzar Korel ise "Ben dizide çok ağlıyorum. Senaristler sağ olsun beni sulu göz yaptılar" diye konuştu.

'KAÇAK' EN İYİ POLİSİYE

atv'nin bir diğer dizisi "Kaçak" ise "En İyi Polisiye Dizi" seçildi. Dizinin oyuncularına da ödül yağdı. Gürkan Uygun "En İyi Polisiye Dizi Erkek Oyuncusu," Begüm Birgören "En İyi Polisiye Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu," İnanç Konukçu ise "En İyi Polisiye Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncusu" oldu. atv'nin cinayet dosyalarının aydınlandığı, kayıpların bulunduğu programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" de geceden ödülle döndü. Program, "En İyi Kadın Programı" kategorisinde ödül aldı.

CANLI YAYIN