Kayıp Hilal Yıldırım bulundu

GİRİŞ TARİHİ:  07.01.2015, 11:06 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Ocak 2015 Çarşamba, 11:10

Müge Anlı ile Tatlı Sert bir kayıbın daha bulunmasına yardımcı oldu. 5 aydır kayıp olan Hilal Yıldırım bulundu.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

Evli ve üç çocuk sahibi olan Hilal Yıldırım, 1 Eylül 2014 tarihinden beri kayıptı. Evinden hastaneye gidiyorum diyerek çıkan Hilal Yıldırım kaybolduktan 20 gün sonra ailesine bir mahkeme kâğıdı ulaştı. Hilal'in kaybolduğu gün 3 kişinin cinsel saldırısına uğrayıp darp edildikten sonra bir evin yakınına bırakıldığını, hastaneye gittiğini ve bu üç kişi hakkında kamu davası açıldığı öğrenildi. Daha sonra aile hastaneye ulaştığında Hilal'in tekrar kaybolduğunu fark ederek bulunması için Müge Anlı ve ekibine başvurdu.

Müge Anlı ve ekibinin yaptığı aramalar sonucunda Hilal Yıldırım annesine ve eşine ulaşarak zorla tutulduğunu söyledi. Telefondan yer tespiti yapan Kayseri Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonla aylardır kayıp olan Hilal'i ve yayında olduğu söylenen 2 erkek şâhısı buldu.

CANLI YAYIN