Oyuncuyum her şeyi oynarım kafasında değilim

GİRİŞ TARİHİ:  04.02.2015, 11:03

'Kara Para Aşk' dizisinde rol alan Emre Kızılırmak: 'Ben oyuncuyum, her şeyi oynarım' kafasında değilim. Bunun da oyuncunun özelliklerine ve duruşuna göre bir planlaması ve sınırları olmalı

ATV'de yayınlanan 'Kara Para Aşk' isimli dizinin 'Levent'i Emre Kızılırmak, Best Model seçildikten sonra oyunculuğa başlamıştı. Ünlü oyuncu, hakkında merak edilenleri Quality of Magazine dergisine anlattı:
'Kara Para Aşk'; aşk ve kara para arasında kalan insanların hikayesini anlatıyor. Dizide canlandırdığım 'Levent', bir işadamı; Denizer Holding'in finans müdürü. Şirketi batma aşamasından kurtarıp kar eder pozisyona getirmeye çalışıyor. 'Levent', dizinin ilk bölümlerinde 'Bahar'a, o ne derse yapmaya razı olacak kadar aşıktı. 'Bahar'ın tüm kışkırtmalarına kanıp dolduruşuna gelerek, kendini daha sonra pişman olacağı durumlara sokmak üzereydi. Aklı başına gelince 'Bahar'ın aslında kendisini sevmediğini, tamamen hırsından dolayı kullandığını anladıktan sonra kendi yolunu çizmeye çalışan bir karakter. 'Levent' karakteriyle ilgili sürprizler olabilir, bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.
'Aşk mı, para mı?' derseniz; bence aşk önceliklidir. Aşkla yaşayan bir kişinin haksız yere para kazanmayı düşüneceğine inanmıyorum. Çünkü kara parayı çocuklarına ve karısına yedirebileceğini sanmıyorum. Bunu yaparsa, huzur ve mutluluk; o ahlaksızlığın gölgesinde kalacaktır. Ben mutlu ve huzurlu hayatımın beni başarıya götürmesi sayesinde para kazanmayı seçiyorum.

DRAMLAR HAZ VERİYOR
Çocukluğumda oyuncu olmayı hayal ediyordum. İlkokul, ortaokul ve lisede gençlik tiyatrolarında yer aldım, üniversitede de tiyatro okuluna girmeye hak kazandım. Ayrıca Türker İnanoğlu Vakfı'nın oyunculuk okuluna gittim. İlk dizim 'Aşk Bir Hayal'den sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama İleri Oyunculuk Bölümü'nde master yaptım. Bu sene de oradan mezun oldum.
Fiziksel yapım gereği aksiyon filmlerine yatkın olduğum doğru ama ağır dram sahnelerini oynamak da bana büyük haz veriyor. Kısmetse beni, heyecanlandıran birçok film türünde görebilirsiniz.
Birilerinin hakkını gasp edecek bir mesaj vermediği sürece sosyal içerikli filmlerde seve seve oynamak isterim.
'Ben oyuncuyum, her şeyi oynarım' kafasında değilim. Mutlaka bunun da oyuncunun özelliklerine ve duruşuna göre bir planlaması ve sınırları olmalı. Bu sınırlar içerisinde yeteneklerimizi gösterebileceğimiz rolleri seçmeliyiz.
Daniel Day Levis ve Matthew McConaughey çok beğendiğim oyuncular.
Müzikle de ilgileniyorum. Kendime göre yapmış olduğum bestelerim var. Bazen klasik gitar çalıp söylüyorum.

AŞK HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ
Bence aşk ile tutkuyu birbirine karıştırmamak lazım. Aşk, asla elma şekerini yiyip de elinizde sapı kalacak bir şey değildir. Aşk hiçbir zaman bitmez. Gerçek aşkı kimse bitiremez. Yaş ne kadar ilerlerse ilerlesin, yıllar ne kadar geçerse geçsin; o sizin aşkınızdır. Aşk kelimesini gündelik zevklerde tüketilen şeylerle karıştırmamak gerekir. Onun adı tutkudur! Hayatı boyunca gerçek aşkı tatmamış kişiler farklı yorumlayabilir ama ben aşkı tatmış biri olarak, aşkın bitebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

CANLI YAYIN