Racon: Ailem İçin'de oynamak heyecanlı

GİRİŞ TARİHİ:  28.03.2015, 11:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Nisan 2015 Pazar, 12:03

Oya Aydoğan'ın oyuncu olan ve ATV'nin sevilen dizisi 'Racon: Ailem İçin'de rol alan oğlu Gurur Aydoğan, "Güçlü oyuncularla bir arada olmak hem heyecan verici, hem de avantajlı" diyor

TV'de salı akşamları yayınlanan 'Racon: Ailem İçin' dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, diziyi ve kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı:
'Racon: Ailem İçin' dizisinde bir mafya babasının oğlu olan 'Kerim' karakterini canlandırıyorum. Böyle bir proje içerisinde yer aldığım için çok mutluyum. Bu kadar güçlü oyuncularla bir arada olmak hem heyecan verici, hem de avantajlı bir durum...
Benim en büyük hedefim; oyunculuk ve kariyer planlamam da her zaman bu doğrultuda iki yıl Craft Oyunculuk Atölyesi'nde eğitim aldım. Sonrasında 35.5 Akademi'de eğitimime devam ettim. Şu an Deniz Erdem ile çalışmaya devam ediyorum.

SÜREKLİ EĞİTİM ŞART!
Oyunculuğun biraz şansa dayalı olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendisini geliştirmesi ve sürekli eğitimini sürdürmesi gerektiğine inanıyorum.
Çok kitap okumaya çalışıyor, tiyatro oyunu seyretmeyi önem gösteriyorum. Sporla ilgileniyorum. Eskiden profesyonel futbolcuydum.
Her rolü oynamak için elimden geleni yaparım. Bir aksiyonda oynamayı çok istiyor ve kendimi hazır hissediyorum. Herkesin bir çaylaklık dönemi vardır ve ben bunun yüzde 70'ini atlatmış durumdayım.

NURİ BİLGE ÇOK İYİ!
Şu sıralar dizinin yanı sıra bir tiyatro oyunu çalışması içerisindeyiz. Aydan Şener, Hakan Altuner, Burçin Bildik ve daha birçok kişinin yer aldığı bir oyunla, 21 Nisan'da prömiyer yapacağız. Bu arada Kültür Bakanlığı destekli bir kısa filmde de yer aldım. Festivallerde gösterilecek güzel bir çalışma oldu.
Nuri Bilge Ceylan oyuncu yönetimi olarak en beğendiğim yönetmen... Çok uzun ve detaylı bir çalışma yapması, oyuncu olarak dışarıdan beni çok cezbediyor. Kenan İmirzalıoğlu da en beğendiğim oyuncu. Karizmatik ve babacan bir insan.... Duruş olarak beni de çoğu kişi Kenan İmirzalıoğlu'na benzetiyor.

OYUNCULUĞA ANNEM TEŞVİK ETTİ

Beni oyunculuğa annem Oya Aydoğan teşvik etti. Ben daha çok yapımcı kısımda, kamera arkasında yer alacaktım. Üniversite bitince annem "Oyunculuğu bir dene" dedi. Önce kamera arkasını denedim, sonrasında oyunculuk eğitimi aldım.

Sürekli görüşmesem de ünlü isimlerin çocukları arasında arkadaşlarım var. Fakat 'dostum' diyeceğim, ünlü bir isim yok. Camiadan çok insan tanıyorum. Ama bence bir insanın dört-beş tane dostu vardır. Benim de arkadaşlarım bu camiadan değil.

Sabah/Günaydın

CANLI YAYIN