Oyuncuları “MUTLU OL YETER”i Anlattı…

GİRİŞ TARİHİ:  06.04.2015, 15:23 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Nisan 2015 Pazartesi, 15:39

atv’nin 12 Nisan’da ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşacak olan dizisi “MUTLU OL YETER”in başrol oyuncuları ALİ ATAY, ASLI ENVER, ERTAN SABAN, ÖNER ERKAN diziyi anlattı.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği MUTLU OL YETER, 12 Nisan'dan itibaren her Pazar evlerinize konuk olacak.
MUTLU OL YETER'de yaşayan bir mahalle, sıcacık komşuluklar, mahalle esnafı, eşrafı, güzel dostluklar, bir türlü itiraf edilemeyen gizli aşklar ekrana gelecek.
Dizinin başrol oyuncuları MUTLU OL YETER'i anlattı.
ALİ ATAY: Kendi güldüğümüz şeyler üzerinden bir hikâye oluşturduk. Mutlu Ol Yeter'de birbirini seven insanların olduğu bir mahalle var. Çok iyi bir kadro bir araya geldi. Senaristlerimizle çok iyi anlaşıyoruz. Diğer oyuncularla tanışıklığımız vardı. Onların güldüğü şeylere biz de gülüyoruz. Mutlu Ol Yeter, karşılığını ilk bölümde alacak.
ASLI ENVER: Komedi zor bir şey. İzleyicinin izlerken mutlu olacağını düşünüyorum. Biz senaryoyu okurken de oynarken de çok eğleniyoruz, izleyiciyi de mutlu edeceğiz.
ERTAN SABAN: Tüm oyuncular birbirine çok çabuk uyum sağladı. Bazı sahnelerde gülmekten çekim yapamıyoruz. Komedinin olmazsa olmazıdır bu, eğlenmiyorsan eğlendiremezsin.
ÖNER ERKAN: Mutlu Ol Yeter, içinde aşk hikâyesi barındıran bir mahalle öyküsü. İzleyici, dizide her bölümde yeni bir macerayla karşılaşacak.

Mutlu Ol Yeter setinden ilk görüntüler için TIKLAYIN


CANLI YAYIN