'Mutlu Ol Yeter' absürt değil alternatif komedi

GİRİŞ TARİHİ:  07.04.2015, 09:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Nisan 2015 Salı, 10:36

Mahalle komedisi ‘Mutlu Ol Yeter’in iki başrol oyuncusu Ali Atay ve Aslı Enver röportajı

Bu kez hayranlarınız size çok gülüyor?

Evet! Aslında dram oynamayı çok seviyorum. Fakat bu dizi, komik senaryosuyla beni kendine çekti. Ekip de müthişti. "Aslı bu yaşta komedi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın" dedim ve projeye dahil oldum.

Zeynep'i sizin sözlerinizle tanımak istersek...

Zeynep herhangi bir mahallede karşılaşabileceğiniz sıradan bir kız.

Mutlu Ol Yeter... Sizin için yetiyor mu?

Doğum günlerimde, yılbaşında tek dileğim mutlu yaşamaktır. Huzurumuz yerinde olsun en önemlisi sağlık olsun. Bu aralar ülke olarak üzücü haberlere sıkılıyoruz ama bu günler de elbet geçer.

Evlilik nasıl gidiyor?


Gayet güzel. Aynı mesleği yaptığımız için birbirimizi anlıyoruz. Dahası her şeyi paylaşıyor ve konuşuyoruz.

Reyting kaygısı motivasyonunuzu etkiliyor mu?

Etkilemez mi! Bir kere inancın kırılıyor. Bundan önceki işim dediğiniz gibi Hicran için 5 kilo verdim, bütün yazım vitray öğrenerek ve kamyon kullanarak geçti. Hani elinden geleni yapıyorsun, çalışıyorsun sonucun böyle olması işin açıkçası üzüyor.

Aslı Enver komik mi?

Aslında utangaç ve duygusal biriyim. Çok da özelimle görünmeyi tercih etmem. Eh üst üste drama oynayınca da seyirciye sıkıcı gelmiş olabilirim.

Mutluluğun formülü?


Çok güzel bir soru... İnsanın bence kendi içinde başlar ve biter mutluluk. Dışarda yaşanan olaylara böyle olmasaydı şöyle olmasaydı diye diye bir bakıyorsunuz ömrün geçmiş ve sen mutsuzsun.

'Mutlu Ol Yeter' farklı bir komedi tarzına sahip


"Mahallenin delikanlısı Can'ı oynamak benim için değişik bir tecrübe oldu. 'Can kim' derseniz, o Aslı Enver'in oynadığı Zeynep karakterine aşık. Diziye gelince... Bu absürd komedi değil bir alternatif komedi... Oyunculuğu, müziği meslek olarak görmüyorum. Daha çok "Daha ne yapabilirim kendimi nasıl geliştirebilirim" diye bir derdim var... Müzik hep var ama yoğunluktan biraz ara verdik ama bu dizinin içinde de Can'ı şarkıcı olarak izleyebilirsiniz... Kendim neye gülüyorum neyi istiyorsam onu oynamak taraftarıyım. 'Leyla ile Mecnun' dizisi, insanların bakış açısını değiştirdi. Aslında var olan bir mizahı gün yüzüne çıkardı."

Star Gazetesi



CANLI YAYIN