Oyuncular, set ekibinin görevini devraldı

GİRİŞ TARİHİ:  09.04.2015, 11:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:56

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sevilen dizi Kertenkele’nin oyuncu kadrosu, kısa bir süreliğine teknik ekibin görevini devraldı.

Hem yönetmene, hem de seyircilere büyük bir sürpriz hazırlayan Kertenkele dizisi oyuncuları, diziye yeni katılan ünlü yönetmen Murat Onbul'a hoş geldin sürprizi olarak başladıkları eğlenceli anlara, kendi sahnelerinin çekimlerini yaparak devam ettiler. Tam kadro teknik ekip olarak çekimleri yürüten oyuncular, senaryoda yer alan arkadaşlarının tüm sahnelerini kendileri çektiler.

Kameraman Timur Acar, Yönetmen Sera Tokdemir

Timur Acar'ın kameramanlık, Şemsi İnkaya'nın ses teknisyenliği, Cem Emüler'in set amirliği, Bihter Dinçel'in makyaj sorumlusu, Umut Oğuz'un boom operatörlüğü ve Sera Tokdemir'in yönetmenlik yaptığı yeni bölümde, oyuncular kamera arkasında da ne kadar başarılı olduklarını kanıtlamış oldu. Dizinin 25 dakikalık bölümünün çekimleri set ekibinden görevi devralan oyuncular tarafından tamamlandı.
Murat Onbul'la beraber yönetmen koltuğuna oturan güzel oyuncu Sera Tokdemir, yönetmenliği çok sevdiğini, ilerleyen zamanlarda kendisinin de yönetmenlik yapmak istediğini belirterek, bu fırsatı tüm oyuncu arkadaşlarıyla birlikte kendilerine armağan etmiş olmalarını, kendileri için "çok özel bir hediye" olarak gördüklerini belirtti.

"Oldukça yoğun bir tempom olmasına rağmen, en çok istediğim şeylerden birisi de, kamera arkasında olabilmekti" diyen Timur Acar; "Kısa ama oldukça önemli bir planın kamera çekimlerini yaptım, kendi oynadığım dizide arkadaşlarımın sahnesini çekmek oldukça keyifliydi," diye konuştu.

CANLI YAYIN