Kenan İmirzalıoğlu'na TOÇEV'den ödül

GİRİŞ TARİHİ:  15.04.2015, 09:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Nisan 2015 Perşembe, 11:33

Atv'nin fenomen dizisi Karadayı'nın Mahir Kara'sı Kenan İmirzalıoğlu, bugüne kadar kazandıklarını 'yardım' için harcadı. TOÇEV'e de gizli destek veren oyuncu, önceki gün ödülünü aldı.

Okumak isteyen ancak maddi yetersizlik nedeniyle okuyamayan çocuklara destek vermeyi amaçlayan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'na (TOÇEV) ünlülerden dev yardım. Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ve sanatçı Bülent Serttaş'ın girişimleri ile bir araya gelen ünlüler, TOÇEV'in oluşturduğu burs havuzuna destek vererek "Okumak her çocuğun hakkı" dedi.

Bin çocuk hedefiyle yola çıkılan 'TOÇEV 23 Nisan Burs havuzu' ünlülerin yardımlarıyla 2 bin çocuğa ulaştı. Önceki gün Park Bosphorus Hotel'de projeye destek veren isimler buluştu.

Davetin en dikkat çeken ismi 'Karadayı'nın başarılı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'ydu. Bugüne kadar kazandığı parasının yüklü miktarını özellikle çocuklar ve eğitim için harcayan İmirzalıoğlu'nun TOÇEV'e de yüklü miktarda bağış yaptığı ortaya çıktı. Yardımlarını reklam malzamesi haline getirmeyen oyuncu, şöyle konuştu:

"HEPİMİZİN GÖREVİ"

"Ben bu tarz şeylerin gizli olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bazen de göz önünde olan insanlar olarak yardım için herkesi teşvik etmemiz gerekir. Geleceğimiz için sadece kendi değil tüm çocukların eğitimini önemseyelim. Bir çocuğun eğitim hayatına katkıda bulunmak çoğumuzun kolaylıkla yapabileceği bir iş. Özellikle bizim gibi göz önünde olan insanların elini ve yüreğini taşın altına koyması gerekir."

Kenan İmirzalıoğlu, sadece Karadayı'daki performansıyla değil kişiliğiyle de milyonların sevgilisi. İmirzalıoğlu, önceki hafta "Ölmeden önce son isteğim Kenan'ı görmek" diyen usta sanatçı Mehtap Anıl'ı ziyaret etti. Başarılı oyuncu, önceki günlerde ise 'Hikayeme Ortak Olur Musun?' projesine destek olup Down sendromlu miniklerle bir araya geldi.

Kaynak: Takvim
CANLI YAYIN