Feride'den acı veda!

GİRİŞ TARİHİ:  20.04.2015, 08:37 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Nisan 2015 Pazartesi, 08:38

Karadayı'da uzun süredir merakla beklenen sahneler ekrana geliyor!

Karadayı'nın yeni bölümünde Feride, babası Mehmet Saim'in öldürdüğü annesini gözyaşlarıyla toprağa veriyor.

Karadayı hayranlarının uzun süredir merakla beklediği sahneler, yeni bölümde ekrana geliyor. Yürekleri yakacak bu bölümde; hırsızlık suçu verildiği için annesinin ölümüne inanmayan Feride katilin peşine düşecek.

Yeni bölümde; cinayete tanık olan evin çalışanları Vedat ve Mualla kaçmaya karar verecekler. Kerime'nin kanının yerde kalmasını istemeyen Vedat, Feride'ye annesini, babasının öldürdüğünü anlatmak isteyecek. Annesini kaybeden ardından da babasının katil olma şüphesine düşen Feride'nin ızdırabı ekran başındaki milyonları derinden etkileyecek.

MEHMET SAİM
ÇEMBERİN İÇİNDE SIKIŞIYOR!


Geçtiğimiz bölümde, Mehmet Saim'in büyük bir soğukkanlılıkla karısını öldürmesi izleyenleri şoke etti. Yeni bölümde Mehmet Saim akıl almayacak gaddarlıkla oyununu oynamaya devam edecek. Feride'ye karısını kaybetmiş, üzgün, gözü yaşlı baba rolünü oynarken Müdür Selim ve Savcı Adnan'la işbirliği yaparak Kerime'nin ölümünün üstünü kapatmaya çalışacak.

Vedat, Mehmet Saim'in katil olduğunu Feride'ye anlatabilecek mi?, Mehmet Saim'in kusursuz planı işleyecek mi?, Feride, hapiste olan Mahir'in yardımı olmadan gerçekleri su yüzüne çıkarabilecek mi?, Her zaman adaletten yana olan Feride, gerçekleri öğrendiğinde ne yapacak? gibi birçok soru yeni bölümde yanıt bulacak.


CANLI YAYIN