Karadayı'da heyecan dorukta!

GİRİŞ TARİHİ:  25.04.2015, 08:28

Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir’i kaçırmayı başarırlar.

Feride, Mahir'i kaçırıyor!

Geçtiğimiz bölümde annesinin ve evdeki çalışanların katillerinin babası olduğuna ikna olan Feride, bankada saklı olan cinayetlerin deliline ulaşmaya çalışmış ancak başaramamıştı. Mahir'in de cezaevinde olması nedeniyle kendini çok yalnız ve güçsüz hisseden Feride, Mahir'in kendisine destek olması için hapishaneden kaçırıyor.

Yeni bölümde; Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir'i kaçırmayı başarırlar. Savcı Adnan ikisinin tedirgin hareketlerinden şüphelenmiştir. Mahir'in kaçırıldığını öğrendiği an Feride'nin işin içinde olduğunu anlar. Mehmet Saim'e söyler. Mehmet Saim Feride'nin Mahir'e yardım etmiş olmasına çok öfkelenmiştir. Cezası neyse çeksin der. Adnan Feride'den şikayetçi olacaktır. Adnan Feride'nin Mahir'i kaçırdığını ispat edebilecek midir?


Feride babasıyla karşı karşıya…

Bu sırada Feride ve Mahir, Vedat'ın bankaya sakladığı delilin peşine düşmüştür. Banka müdürüne ulaşmaya çalışmaktadırlar. Belgin ise Vedat'ın ablasından Vedat'ın ölmeden önce bankaya gittiğini öğrenmiştir. Mehmet Saim'e bunu söyler. Mehmet Saim, Vedat'ın gidebileceği bankaları araştırmaya başlar. Feride ve Mahir, Mehmet Saim'den önce delile ulaşabilecek midir? Feride babasının annesinin katili olduğunu ispatlayabilecek midir?





CANLI YAYIN