Bu ayrılık tehlikeli günlerin habercisi!

GİRİŞ TARİHİ:  13.05.2015, 12:07

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kara Para Aşk'ın yeni bölümünde, Elif cezaevine girecek. Elif ve Ömer’in hüzün dolu ayrılığı, cezaevinde Elif’i bekleyen kötü ve tehlikeli günler, heyecanı doruğa taşıyacak…

Dizinin yeni bölümünde Elif, Hüseyin'in katili olarak girdiği cezaevinde Tayyar'ın planının işlemesine bilmeden yardımcı olacak. Elif ve Ömer'den kurtulmak isteyen Tayyar amacına ulaşmak için bütün imkânlarını kullanacak. Yeni planını devreye sokacak olan Tayyar ilk hamlesini Elif'den yana kullanacak, psikolojik baskıyla Hüseyin'i öldürdüğünü kabul ettirecek ve yaşattığı buhranla intihar etmesi sağlamak olacak.
Yeni bölümde, Ömer teslim olan Elif'i bir saniye bile yalnız bırakmayacak ve büyük bir komplo içinde olduklarına emin olacak, araştırmaya başlayarak Metin'e ulaşmaya çalışacak.
Bu komployu çözmek için Tayyar'ın evinden Metin'i kaçırmak isteyen Ömer hayatını büyük bir tehlikeye atacak. Ömer, Tayyar'ın komplosunu çözmek için Metin'i kaçırmayı başarabilecek mi? Elif zorlu hapishane koşullarında bir başına ve kötü durumdadır. Tayyar Elif'i bir kez daha oyuna getirmeyi başaracak mıdır?

Kara Para Aşk, yeni bölüm bu akşam 20.00'da atv'de!



CANLI YAYIN