Şeyman kardeşine kavuşabilecek mi?

GİRİŞ TARİHİ:  05.06.2015, 11:50

5 Günlükken evlatlık verilen Şeyman Demirci'nin ikiz kardeşi bulundu!...

MÜGE ANLI ile TATLI SERT

Denizli Acıpayam'da yaşayan 22 yaşındaki Şeyman Demirci ve ikizi 1993 yılında dünyaya geldi. Çok zor şartlarda yaşayan aile beklenmeyen ikinci bebeklerini başka bir aileye evlatlık vermeye karar verdi. Doğum yaptıkları hastanede bir hemşire aracılığıyla çocukları olmayan bir aileye bebeklerini 5 günlükken evlatlık vererek, kızlarını hiçbir zaman aramayacaklarına dair aileye söz verdi.
Aradan yıllar geçtikten sonra bir kardeşi olduğunu öğrenen Şeyman Demirci, ikizini bulmak için Denizli'den gelerek Müge Anlı ve ekibine başvurdu. 3 ay sonra evlenecek olan Şeyman Demirci "Bu mutlu günümde kardeşimin de yanımda olmasını istiyorum, ailemi onunla birlikte tamamlamak istiyorum," diyerek kardeşine çağrıda bulundu.
Bugün (05 Haziran Cuma) canlı yayında Şeyman Demirci'ye müjdeli fakat bir o kadar da buruk bir haber geldi. Şeyman Demirci'nin ikiz kız kardeşi bulunmuş fakat kardeşini evlatlık edinen aile bu durumu hiçbir zaman ona açıklamamıştı. Kardeşini evlatlık edinen aile Şeyman'a "Biz ona güzel bir gelecek verdik, iyi bir okulda okuyan, başarılı bir öğrenci. Bu olanlardan evlatlık edinildiğinden haberi yok, onun düzenini, hayatını bozmayın Şeyma kardeşini aramasın," diyerek iki kardeşin bir araya gelmesine, birbirlerinden haberdar olmasına müsaade etmeyeceğini söyledi. Çaresiz kalan kalan Şeyman Demirci ise kardeşini aramaktan vazgeçmeyeceğini ve ona mutlaka ulaşacağını söyledi.



CANLI YAYIN