Set arası çay keyfi

GİRİŞ TARİHİ:  11.06.2015, 14:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:26

Güne erken saatlerde başlayıp akşam saatlerine kadar çekimlere devam eden Kertenkele dizisi oyuncuları, günün yorgunluğunu gün batımının oluşturduğu seyrine doyumsuz manzara karşısında çaylarını yudumlayarak atıyorlar.

Çekimleri Anadolu Kavağı'nda devam eden Kertenkele dizisinin başarılı oyuncuları Sera Tokdemir, Gafur Uzuner, Fatih Doğan, Faruk Karaçay, Hüseyin Güler ve Selahattin Taşdöğen Anadolu Kavağı'nda gerçekleşen çekimlerde set arasında çaylarını içerek deniz kenarında keyif yaptılar.
Anadolu Kavağı'nın muhteşem manzarası eşliğinde keyifle sohbet eden oyuncular, yeni bölümde seyirciyi bekleyen büyük sürprizler olduğunu belirterek oldukça keyifli bir bölüme daha imza attıklarını söylediler.
Sera Tokdemir, "Çok eğlenceli bir bölüm daha ekrana gelecek. Oldukça eğlenceli ve keyifli bir senaryo. Senaryoyu okurken bile yüzümüzde tebessüm eksik olmuyor. Çok eğleniyoruz. Birbirimize rollerimizi anlatırken kahkahalara boğulduk. Bizim bu sıcak sohbetimiz ve eğlencemiz de ekrana yansıyor," dedi.


CANLI YAYIN