33 yıldır oğluna hasret

GİRİŞ TARİHİ:  17.06.2015, 12:19

Yıllardır oğlunu arayan gözü yaşlı anne Aliye Bozkurt oğluna kavuşabilecek mi?

MÜGE ANLI ile TATLI SERT

Konya Seydişehir'de yaşayan Aliye Bozkurt, 15 yaşında dini nikâhla Cafer Esetekin'le evlenerek Serkan adında bir erkek çocuk dünyaya getirir. İki yıl sonra eşi cezaevine girince, Aliye Bozkurt da çocuğuyla birlikte baba evine dönmek zorunda kalır.
Aliye Bozkurt'a ailesi tekrar evlenmesi için baskı uygulamaya başlar ve baskılara dayanamayan Aliye Bozkurt tekrar evlenir. İlk eşi Cafer Esetekin'in ailesi ise bu durumu kabul edemeyeceklerini ve torunlarının başka bir babayla büyümesini istemediklerini söyleyerek Serkan'ı iki yaşındayken annesinden alır ve bir daha göstermezler. 33 yıldır oğlunun hasretiyle yaşayan anne Aliye Esetekin, artık bu acıya dayanamayarak oğlunun bulunması için Müge Anlı'ya başvurur.
Bugün (17 Haziran Çarşamba) canlı yayına gelen telefonla Serkan Eseteke'nin Antalya'da olduğu öğrenildi. Daha sonra ise Serkan Eseteke'nin eşi canlı yayına telefonla bağlanarak, Aliye Hanım'a oğlunun da yıllardır onu aradığını ve annesine kavuşmak istediğini söyledi. Aliye Bozkurt oğluna kavuşabilecek mi?


CANLI YAYIN