Kara Para Aşk veda etti

GİRİŞ TARİHİ:  15.07.2015, 10:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Temmuz 2015 Perşembe, 12:00

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı, yayınlandığı iki sezon boyunca Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi "Kara Para Aşk" final bölümüyle ekranlara veda etti.

Yayınlandığı iki sezon boyunca milyonların gönlüne taht kuran Kara Para Aşk, polisiye-dram ve aşk üçgenindeki başarılı kurgusuyla ekranlara yeni bir soluk getirdi. Elif ve Ömer'i mükemmel çift ilan eden izleyenler ikilinin nefes kesen aşklarını her bölüm büyülenerek izlediler. Takı tasarımcısı olan Elif'in her bölüm kullandığı takılar, giydiği kıyafetler popüler oldu. Ünü ülke sınırlarını aşan dizi dünyanın dört bir yanından milyonlarca insanın beğenisi kazandı. Kuzey Afrika'dan Latin Amerika'ya kadar 41 ülkede yayınlanan dizi birçok dile çevrilerek rekor kırdı. Kara Para Aşk; üniversite, medya ve sektörel kuruluşlardan sayısız ödüle layık görüldü.

RAKAMLARLA KARA PARA AŞK!

Ekranlara 54.bölümüyle veda eden Kara Para Aşk rakamlarla değerlendirildiğinde ortaya inanılması güç sayılar çıktı.
Kara Para Aşk'ın kamera arkasında 120 kişilik ekip çalışıyor. Dizinin 54 bölüm toplamında; 7.236 figüran rol aldı, 5.130 sayfa senaryo yazıldı, 3.908 kostüm giyildi, 896 takı kullanıldı, 86 şarkı çalındı, 1512 farklı mekanda çekim yapıldı. Çekimler için 3 kez Roma'ya uçan Kara Para Aşk ekibi Roma'da 132 saat çekim yaptı. Elif, Ömer'e 142 kez "komiser", Ömer, Elif'e 180 kez "Sinyora" dedi. Komiser Hüseyin, Ömer'e 270 kez "edem" diye seslendi, Pelin ise Arda'ya 32 kez "allah allah Arda" dedi.

FİNAL BÖLÜMÜ BURSA'DA ÇEKİLDİ!

Dizinin final bölümünde; polislikten istifa etmeyen Ömer'den ayrılan Elif'in bir sahil kasabasında sıfırdan kurduğu yeni hayatı ekrana geldi. Muhteşem bir manzaranın eşlik edeceği bölüm Bursa'nın Mudanya, Tirilye ve Gölyazı semtlerinde çekildi. Elif ve Ömer'in masalının sonunda kazananın aşk mı olduğu büyük bir merakla bekleniyordu ve bu soru final bölümüyle yanıt buldu.


Kara Para Aşk'ın final bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN