Merakla beklenen dizi için geri sayım başladı

GİRİŞ TARİHİ:  30.09.2015, 10:00

Seyircisiyle buluşmak için gün sayan “Eve Dönüş” dizisi ilk bölümüyle 7 Ekim Çarşamba günü atv ekranlarında olacak.

Seyreden herkesi derinden etkileyecek sahneleriyle, her anı heyecanla dolu, gerilimin bir an bile düşmeyeceği bir dizi olan Eve Dönüş'te Cansel Elçin "Yusuf" karakterine hayat verirken, dizinin diğer başrol oyuncularından Dilşad Çelebi ise, "Leyla" rolünü canlandıracak.
Üzerinde uzun bir süredir büyük titizlikle çalışılan Eve Dönüş'ün oyuncu kadrosunda, Tardu Flordun, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Leya Kırşan ve Edip Saner gibi isimler yer alıyor.

Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstleniyor.
Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız? Ya her şeyinizi kaybederseniz?
Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!
Eve Dönüş, 7 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de ilk bölümüyle atv ekranlarında…


CANLI YAYIN