Müge Anlı'da bir mucize daha gerçekleşti!

GİRİŞ TARİHİ:  16.10.2015, 11:19

Annesini ve kız kardeşini arayan Abdullah Satıroğlu’nun 19 yıllık hasreti son buldu!

Halası Solmaz Aytemiz'le yaşayan Abdullah Satıroğlu (20) 19 yıldır annesini ve kız kardeşini görmemişti. Salı günü (13 Ekim) Müge Anlı ve ekibine başvurdu.

Abdullah Satıroğlu'nun annesi Rabia, 19 yıl önce eşiyle yaşadığı sorunlara daha fazla dayanamamış, oğlu Abdullah ile kızı Gamze'yi alarak evi terk etmişti. Terk edilmeyi kabullenemeyen eşi, Rabia Hanım'ın izini bulmuş ve kızını bırakıp oğlu Abdullah'ı alarak kız kardeşi Solmaz Aytemiz'e bakması için bırakmıştı. Maddi durumu yetersiz olan aile Abdullah'a bakamamış, İzmir Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakmışlardı. 18 Yaşını dolduran Abdullah ise halasının da yardımıyla annesi ve kız kardeşini aramaya başladı. Kendi çabalarıyla sonuç elde edemeyen hala-yeğen çareyi Müge Anlı ve ekibine başvurarak yardım istemekte buldu.

Abdullah Satıroğlu ve halası Solmaz Aytemiz'in anlattıklarından yola çıkarak araştırmaya başlayan Müge Anlı'nın ekibi vakit geçmeden Anne Rabia Hanım'ı ve kız kardeşi Gamze'yi buldu. 19 yıl sonra annesinin sesini canlı yayında duyan ve Adana'da olduğunu öğrenen Abdullah, annesini ve kız kardeşini buldukları için Müge Anlı'ya gözyaşları içinde teşekkür etti.
CANLI YAYIN