Müge Anlı'da şoke eden itiraf!

GİRİŞ TARİHİ:  20.10.2015, 17:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Ekim 2015 Salı, 17:21

Müge Anlı'da sevgilisinden babasını dövmesini istediğini itiraf eden kadın gözaltına alındı…

Gaziantep'te yaşayan 78 yaşındaki Ali Sönmez tedavi olduğu hastaneden 45 gün önce kayboldu. O günden beri babasından haber alamayan İbrahim Sönmez babasını bulmak için Müge Anlı'ya geldi. Yapılan inceleme sonucu hastanenin güvenlik kameralarına Ali Sönmez'in torunu, kızının sevgilisi ve adının İbrahim olduğu öğrenilen bir şahıs tarafından hastaneden çıkarken takıldı.

Babası Ali Sönmez'in kaybından sonra kız kardeşi Fatma'nın sevgilisi Mahey'le kendi oğlunun da kayıp olduğunu söyleyen İbrahim Sönmez babasının hayati tehlikesi olduğunu ve endişe ettiğini söyledi.

Müge Anlı'ya bağlanan Ali Sönmez'in kızı Fatma, herkesi şoke eden bir itirafta bulundu. Genç kadın; "Babam sevgilimle birlikte olmamı istemiyordu. Ben de sevgilime babamı hırpalayıp bir yere atmasını istedim. Nereye attılar bilmiyorum," dedi.

Bu konuşmayı ihbar kabul eden polis ekipleri Fatma'yı evinde gözaltına alarak Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Müge Anlı olayda ismi geçen diğer 3 kişinin de arama çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Haberin videosunu izlemek için tıklayın




CANLI YAYIN