1500. bölüm bu Pazartesi atv'de

GİRİŞ TARİHİ:  13.11.2015, 10:41 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Kasım 2015 Cuma, 12:23

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 16 Kasım Pazartesi 1500’üncü bölümü ile ekrana geliyor.

Yapımcılığını Mavi Klaket'in üstlendiği, gündüz kuşağında yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerin gönlünde taht kuran, yayında olduğu sekiz yıldır televizyonculuğa farklı bir ivme kazandıran Müge Anlı ile Tatlı Sert, 16 Kasım Pazartesi günü 1500'üncü bölümü ile ekrana geliyor.

Türk Televizyon tarihinin gündüz kuşağında tüm programlar arasında izleyicisinden aldığı büyük destekle en çok izlenme oranına sahip olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" halkın sorunlarının dile getirilmesinin ötesinde sorunların çözüldüğü bir mecra oldu. Aydınlattığı cinayet dosyalarıyla, bulduğu kayıplarla her gün bir mucizeye daha imza attı, bir olayı daha çözüme kavuşturdu. Birçok vakıf ve kuruluştan aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, atv ekranlarında fark yaratmaya devam etti.

Dünyada canlı yayında bir cinayet itirafının yapıldığı tek televizyon programı olarak hafızalara kazındı. Bugüne dek birçok faili meçhul cinayeti büyük bir titizlikle araştırarak aydınlığa kavuşturdu. Çözüme ulaşmış konuların katil zanlıları canlı yayında açıklandı. Çeşitli nedenlerle kaybolan birçok kayıp buldu. Öte yandan; ailesine kavuşmak için yıllarca beklemiş, kardeşinden, torunundan yıllarca haber alamamış, anne ve babasının sesini dahi duymamış hasret çekenleri, parçalanmış aileleri canlı yayında birbirlerine kavuşturdu.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı cinayet dosyalarını, cinayete kurban giden kişilerin, tüm yaşamını açığa çıkartarak cinayetleri çözüme ulaştırmaya ve kayıpları bulmaya atv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor…

CANLI YAYIN