Turkuvaz Medya, Festival'in ana sponsorluğunu üstleniyor

GİRİŞ TARİHİ:  27.11.2015, 13:58

Bu yıl 29 Kasım – 6 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Ana Medya Sponsorluğu’nu Turkuvaz Medya Grubu üstleniyor.

Catherine Deneuve, Jeremy Irons, Vanessa Redgrave, Kathleen Turner gibi dünyaca ünlü isimlerin katılacağı 52. Uluslararası Antalya Film Festivali günü gününe tüm gelişmeleri, özel haberleri, özel röportajlarıyla Sabah, Takvim, Daily Sabah, Sabah Akdeniz eki sayfalarında ve ayrıca a Haber ve atv ekranlarında olacak.

Sinemaseverler, Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinde günlük olarak yer alacak Festival özel sayfasında Antalya'dan en sıcak haberleri takip etme fırsatı bulacak; sabah.com.tr adresindeki foto galeri ve web tv uygulamaları üzerinden Festival heyecanını bir hafta boyunca an be an yaşayabilecekler.

Festivalin açılış ve kapanış törenleri a Haber'den canlı yayınlanacak. 29 Kasım'da saat 18.00'den itibaren Antalya Cam Piramit'ten ekranlara gelecek açılış töreninin sunuculuğunu atv'nin sevilen yüzlerinden, "Elin Oğlu" programının sunucusu Burcu Esmersoy; 6 Aralık'ta 19.00'dan itibaren yayınlanacak olan kapanış töreninin sunuculuğunu ise yine atv'nin ses getiren dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın yıldızı, tiyatro oyuncusu Oktay Kaynarca üstlenecek. Açılış ve kapanış törenleri öncesinde kırmızı halıdan izlenimleri a Haber sunucusu Nihan Günay izleyicilere aktaracak.

Festivalde ayrıca 5 Aralık'ta gerçekleşecek Antalya Film Festivali Geleneksel Ödülleri Gecesi'ni atv'nin sevilen dizilerinden "Evli ve Öfkeli"nin başrol oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu sunacak ve bu gecenin önemli anlarından görüntüler daha sonra yine a Haber ve atv ekranlarında yayınlanacak.

Bir haftalık Festival süresince gerçekleşecek gala, özel gösterim, konferans gibi etkinliklerden haberler ve özel röportajlar gün boyu canlı bağlantılar ile a Haber ekranlarına ve atv gündüz kuşağında Nilüfer Bereket'in sunduğu "Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu" programına taşınacak.

Sabah Gazetesi yazarları Hasan Bülent Kahraman, Şelale Kadak, İbrahim Altay, Sabah Ek Yayınlar Yönetmeni Şengül Balıksırtı, Günaydın Yayın Koordinatörü Sinan Özedincik, Şamdan Genel Yayın Yönetmeni Bülent Cankurt, Günaydın yazarları Mevlüt Tezel, Yüksel Aytuğ, sinema yazarları Olkan Özyurt, Funda Karayel, Takvim Gazetesi yazarı Bülent Erandaç, Daily Sabah kültür sanat editörü Zeynep Esra Koca Festivali izlemek üzere Antalya'da bulunacaklar…

CANLI YAYIN