11 gündür kayıp olan İnci Yılmaz bulundu

GİRİŞ TARİHİ:  04.12.2015, 12:54

İstanbul’da yaşayan 23 yaşındaki İnci Yılmaz 11 gün önce kaybolmuştu.

Epilepsi rahatsızlığı olan İnci Yılmaz, ailesiyle yaşadığı evinden markete gidiyorum diyerek çıktı. Annesi evde babası da hastane de olan İnci Yılmaz'ın evden kaçtığını kimse fark etmedi. Aradan saatler geçtikten sonra eve gelmeyen İnci Yılmaz'ın merak eden ailesi kullandığı ilaçlarının evde olmadığını fark etti. İlaçlarını da yanına alan İnci'nin kaçmış olduğuna karar veren ailesi 11 gün boyunca haber alamadığı kızlarının bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Eyüp Akdemir adlı izleyicinin dün akşam, Müge Anlı ve ekibine yaptığı aramayla İnci Yılmaz'ın bir akşam yolda giderken İnci'nin yanına gelerek "kendi isteğimle evden ayrıldım fakat ailem Müge Anlı'ya çıkarak beni aramaya başlamış bugün ekranda gördüm. Telefonum olmadığı için onlara ulaşamıyorum programı arayıp ailemle görüşmek istiyorum" dediğini bunun üzerine de kendisinin Müge Anlı'nın ekibine ulaştığını söyledi.

Müge Anlı ve ekibi bu ihbar üzerine akşam saatlerinde yola çıkarak İnci Yılmaz'ı buldu ve kendisiyle kısa bir konuşma gerçekleşti. Ekrandan ailesine seslenen İnci Yılmaz "Evimde baskı görüyordum bu yüzden kaçtım. Şimdi bir arkadaşımla ev kiraladım huzurlu ve mutluyum eve dönmek istemiyorum. İlaçlarım yanımda almayı unutmuyorum, sağlık durumum gayet iyi beni merak etmeyin." sözleriyle ailesine eve dönmeyeceğini söyledi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayın



CANLI YAYIN