Bir kayıp daha bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  04.12.2015, 11:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Aralık 2015 Cuma, 11:49

Antalya’da yaşayan 14 yaşındaki Sena Demir, 23 Kasım’da kaybolmuştu.

14 yaşındaki Sena Demir, 23 Kasım Pazartesi günü evden okula gitmek için çıktı. Fakat öğretmeni Sena Demir'in ailesine okula gelmediğini ve yanında orta yaşların üstünde bir adamla gördüğünü söyledi. Sena'ya ulaşmak isteyen aile kızlarının telefona ulaşamayınca araştırmaya başladı ve öğretmenin bahsettiği kişinin izine ulaştı. Kişinin kızlarının sosyal medya hesabında kendisini Beytullah ismiyle gösteren bir arkadaşı olduğunu öğrendi. Bu bilgileri araştırmaya başlayan aile bir gerçekle karşılaştı. Aslında isminin Beytullah isimli bu kişinin, 44 yaşında Aydın B. adlı şahıs olduğunu, sürekli kızlarının okul çevresinde gezindiğini ve kızlarıyla bir yıl önce Antalya'da bir parkta tanıştıklarını öğrendi.

Kızlarının telefonuna ulaşmaya çalışan aileye 3 gün sonra Aydın B. tarafından telefon geldi ve aileye "kızınız benim yanıma sığınmak için geldi. Bir kavgaya karışmış ve orada şiddete maruz kalmış bende muhafaza etmek, korumak için yanıma aldım Kayseri'ye getirdim ama buradan da kaçtı şimdi nerede olduğunu bilmiyorum" dedi. Bu söylenenlere inanmayan anne Songül Demir, dün canlı yayına geldi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Songül Demir'i canlı yayında gören Aydın B. canlı yayına bağlandı "ben Sena'yı yanıma kötü bir niyeti amaç edinerek almadım. Bir baba şefkatiyle aldım ama buradan da kaçtı. Kardeşim ve eşinin evindeydi. Yengem Sena'yı istemedi o evden kaçırmış" diyerek suçlamalara itiraz etti.

Canlı yayında yaşanan bu gelişmeleri ve telefon bağlantısını ihbar sayan Antalya ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü iki ilde de ortak bir operasyon düzenleyerek Aydın B. ve bahsi geçen isimleri gözaltına aldı. Gece boyunca devam eden sorgu sonrasında bu sabah Sena B. Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı bir kuruma teslim edildi, Sena'yı kaçıran Aydın B. ise Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklandı.

Haberin videsounu izlemek için tıklayın



CANLI YAYIN