Bir kayıp daha bulundu

GİRİŞ TARİHİ:  14.12.2015, 16:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Aralık 2015 Pazartesi, 17:18

11 gündür kayıp olan Yasemin Yeter bulundu!

Yasemin Yeter (30) 12 gün önce yakın akrabası olan Tekin Yeter ile evlenmişti. İstanbul Kaynarca da aile apartmanında yaşamaya başlayan çiftin aralarında geçen bir tartışmadan sonra Yasemin Yeter 3 Aralık Perşembe günü, yanına düğünde takılan altınlar ve bir miktar nakit parayı alıp evden kaçtı.

Günlerce kendisinden haber alamayan ailesi ve eşi Tekin Yeter bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Tekin Yeter, Müge Anlı'ya; "aramızda ufak bir tartışma geçti ben de o sinirle elimde olmadan bir tokat attım ama daha fazlası yapmadım. Anlık bir öfkeyle istemeden de olsa eşimin canını acıtmış olabilirim, yine de kendisinin eve dönmesi evliliğimize kaldığımız yerden devam etmesini istiyorum" dedi.

Yapılan araştırmalar üzerine bugün (14 Aralık Pazartesi) canlı yayında Müge Anlı, kızlarını arayan aileye Yasemin Yeter'in müjdeli haberini verdi. Yasemin Yeter'in bulunmasıyla birlikte gerçekler de su yüzüne çıktı. Eşinden gördüğü aşırı şiddet yüzünden daha fazla dayanamadığını, hatta düğün gecesinde eşinin evde kendisini bıçakla tehdit ettiğini ve onu dinlemezse ailesine zarar vereceğini söylediğini bu yüzden artık dayanamayıp tek çarenin kaçmak olduğunu söyledi.

Bu iddalar üzerine Müge Anlı ekibi Tekin Yeter'le görüştü. Kendisi ben iki tokat atmış olabilirim o an ki sinirle gözüm dönmüştü hatırlamıyorum ama bu suçlamaları da kabul etmiyor evimizin kapısı açık isterse yeniden devam ederiz" dedi. Yasemin Yeter'in babası ise kızının başına gelenleri öğrenince gözyaşlarına boğularak, asla kızını o eve göndermeyeceğini, artık kızını kendi himayesi altına alacağını söyledi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayın



CANLI YAYIN