Müge Anlı’ya canlı yayında müjdeli haber geldi

GİRİŞ TARİHİ:  15.12.2015, 12:47

atv’nin adından sıkça söz ettiren programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te, engellilere özel yaşam alanları ve yaşam merkezleri konusunda çağrı yapan Müge Anlı’ya canlı yayında müjdeli haber geldi…

MÜGE ANLI ÇAĞRI YAPTI, SELÇUK ÖZDAĞ "ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ" SÖZÜ VERDİ!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan, engelli çocuğu olan anneler canlı yayında seslerini duyurmaya çalıştılar. Gözü yaşlı anneler "Bizler bu dünyadan göçüp gidersek ardımızda kalan çocuklarımıza kimler bakacak? Çok acı çekiyoruz, hayatın ne getireceğini bilemiyoruz. Bizlere ses olun, aracı olun, bir yardım eli istiyoruz" dedi. Bu sözleri duyan Müge Anlı "Acılı annelerin gözlerinde ki yaş dinmeli. Bu çocukların aileleri yanlarında olmadığı zaman kalacakları, yaşayacakları bir yuvaya ihtiyaçları var" dedi ve ekran başından tüm Türkiye'ye çağrıda bulundu.

Canlı yayın devam ederken çok geçmeden bir haber geldi. Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ telefonla programa katılarak "Engelsiz bir yaşam inşa etmek için canla başla çalışıyoruz. Size söz veriyorum, dilediğiniz Engelli Yaşam Merkezlerini açacak, gece ve gündüz hizmet vermek üzere bu merkezleri kuracağız. Yaşayan her insan birer engelli adayıdır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın emrinde kurulacak olan bu merkezler ilk etapta Denizli, Manisa, İzmir ve Ankara'da kurulacak ve ülke geneline yayılacak" dedi ve Müge Anlı'nın çağrısına yanıtsız kalmayarak "Engelli Yaşam Merkezi" sözünü verdi.


Alınan bu müjdeli haber sonrasında Müge Anlı ekranlar aracılığıyla, Selçuk Özdağ'a açılacak olan ilk yaşam merkezinde canlı yayın yapacağını dair söz verdi. Stüdyoda ki izleyici anneler ise "Siz ve ekibiniz, bu ekranlar aracılığıyla sesimizi duyurdunuz. Sizler olmasaydınız çocuklarımız hep hayatın arka planında kalacaktı" diyerek Müge Anlı'ya teşekkürlerini dile getirdiler.






CANLI YAYIN