Kertenkele seti sevgi dolu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
Kertenkele seti sevgi dolu

“Kertenkele” dizisinin başarılı minik oyuncusu, kamera karşısına geçeceği anı beklediği set aralarındaki tüm vaktini, Sera Tokdemir’in kucağında geçiriyor.

Ekranda olduğu kadar set arkasında da, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan dizide "Şeyma" karakterini canlandıran, tatlı ve sevimli halleriyle herkesin sevgisini kazanan Ayşe Naz Atakol, çok küçük olmasına rağmen, üstlendiği rolle ve ekranlara yansıyan sevimli halleriyle setteki bütün oyuncuların ilgi odağı oldu. Sette bulunan herkesin sevmek için adeta sıraya girdiği minik oyuncu, en çok dizinin başrol oyuncusu Sera Tokdemir ile vakit geçiriyor.

Yönetmenden mutluluğun ve sevginin fotoğrafı…

Sevgilerini birbirlerine buldukları her fırsatta öpücüklerle gösteren ikiliyi gören yönetmen Hakan Aslan ise, ikilinin fotoğraflarını çekerek; "Böylelikle mutluluğun ve sevginin fotoğrafını da çekmiş oldum." dedi. Sera Tokdemir'in öperek yanaklarında ruj izini bıraktığı minik oyuncunun bu halini fark eden yönetmen, "Bu görüntüyü sahnede de kullanalım ve bu sevgiyi herkes görsün" diyerek, minik oyuncuyu yanağında rujlu olarak dizinin çekimlerinde kullandı.
CANLI YAYIN