Yine Kehribar konuşuldu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Yine Kehribar konuşuldu!

Nefes kesen bir hikaye ile geçtiğimiz hafta izleyicisiyle buluşan Kehribar, yeni bölümünde de yine en çok konuşulan konular arasındaydı.

Heyecanla izlenen bölümün sürprizi ise Gürkan Uygun'un Ahirim Sensin türküsünü seslendirmesi oldu.

Dün akşam (Cuma akşamı) ikinci bölümü yayınlanan Kehribar, ölesiye âşık iki gencin, araya giren 20 yıldan sonra yaşananlarını konu alıyor. Başrollerinde Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili ve Özge Özder gibi birçok ünlü ismin bulunduğu dizi yayınlanmaya başladıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trends Topics listesine girdi ve gördüğü yoğun ilgiyle bölümün sonuna kadar kalmayı sürdürdü.

Gürkan Uygun'dan "Ahirim Sensin" yorumu

Dizideki Orhan karakterini canlandıran Gürkan Uygun, oyunculuğu kadar sesiyle de izleyenleri büyüledi. Usta sanatçı Neşet Ertaş'ın "Ahirim Sensin" türküsünü seslendiren oyuncu, geçtiğimiz haftalarda katıldığı İbrahim Sadri ile Hafta Sonu programında dizide bunun gibi sürprizlerin olacağının müjdesini vermişti.

Çeşmi Siyahım

İzleyenleri şaşırtan bölümün bir diğer sürprizi ise, Resul Dindar'ın Kehribar için özel olarak stüdyoya girip seslendirdiği Aşık Mahzuni Şerif'in "Çeşmi Siyahım" türküsü oldu.

Heyecanla yeni bölümü beklenen, Süreç Film Ali Gündoğdu'nun yapımcılığındaki Kehribar, Cuma akşamları saat 20.00'de atv ekranlarında!

CANLI YAYIN