Kehribar göz doldurdu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Kehribar göz doldurdu

Kehribar’ın müzikleri ve aksiyon sahneleri ses getiriyor!

Cuma akşamları ekrana gelen Kehribar, aksiyon sahneleriyle göze olduğu kadar, kulağa da hitap etmeye devam ediyor.
Başrollerinde Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili ve Özge Özder gibi birçok ünlü isimin bulunduğu Kehribar, ölesiye âşık iki gencin, araya giren 20 yıldan sonra yaşananlarını konu alıyor.

Ayça Varlıer'den "Yaylanın Çimenine" türküsü

Dizide Leyla karakterini canlandıran Ayça Varlıer'in, Yayla'nın Çimeni'ne türküsünü söylemesi bu bölümün sürprizi oldu. Bu zamana kadar birçok kez sesini dinlediğimiz güzel oyuncu, söylediği türkü ile kulakların pasını sildi.

Dizinin tanıtımında ve bölümün yayınlandığı sırada çalan Erdem Ergün'ün seslendirdiği "Zaman" şarkısı ise sosyal medyada çok konuşuldu.

3. bölümde neler yaşandı?

Orhan'ın abisi Veli, babalarını karısı Sanem'in öldürdüğünü ve bunu yaptıranın Musa olduğunu öğrendi.

Orhan, Musa'nın takıldığı mekanı bastı. Musa ile yaptığı düello sahnesi izleyenlerin nefesini kesti.Bölümün sonunda ise, Musa'nın kirli oyunları devreye girdi. Kendi kardeşi Leyla'yı bile gözünü kırpmadan planlarına dahil etti. Leyla'nın kocası Cemil'in kıskançlığını kullanarak kardeşi Leyla ve Orhan'ı alevlerin içinde bıraktı.

Heyecanla yeni bölümü beklenen, Süreç Film Ali Gündoğdu'nun yapımcılığındaki Kehribar, Cuma akşamları saat 20.00'de atv ekranlarında!

CANLI YAYIN